Saturday, 10 October 2009

Bad Feelin'

Malam ni, tak tau naper.... Rase sedih banget.... i just hurt sumone... i feel so guilty walaupn pd hakikatnyer itu laaa yg terbaek untuk menjauhkan diri..... i didn't mean hurt him but i have to before it too late....

Inilaaa namenyer kehidupan cos tak semua yang kita nak akan kita dapat namun aper yg pasti kita harus berusaha, mencuba untuk melakukan yang terbaek walaupn kita bukanlah yang terbaek... Jangan pernah berhenti berusaha and jangan pernah sesekali berputus asa.....

And jangan sesekali membina kebahagiaan di balik kesedihan yang laen kerna hakikat kehidupan ini sepertinya roda.... hari ni kita di atas dan jgn disangka esok kita di atas dan besar kemungkinan kita pula di bawah..... Jangan juga sesekali melangkah dengan penipuan.... kerna esok pasti kita akan tenggelam dengan kesedihan yang berpanjangan.....

hurmmm...aper la yang nadia merepek ni.... ntah laaa, mungkin rase saket yang ader di dalam hati.... rase yg membuak-buak, menunggu waktu untuk dilepaskan..... now, i just wanna think ONLY about me.... Ya Allah, berikan aku kekuatan....

4 comments:

~daCkScOot^_^ said...

salam yunk...
nape nie??
citer lh siket yunk...
ngeeeeeeeeeeeeeeee u sedey nape nie???
sape sakitkan ht u??

Adya A. said...

salam lalink..... xdew pape laaaa.... sesajer meluah aper yg de....heheheh papepn...thanks ya and very miss u tau....

asna cute said...

tabahkan hati yea..
klu betul kita yg salah..
baik terus terang jer minta maaf..
moga hati orang tue tak terluka..

;)

Adya A. said...

thanks asna.....lamer betul yer xde comment dari asna......