Thursday, 24 December 2009

Help Me!!!

Kawan-kawan....
Camner nak tingkatkan traffic Nuffnang???
Unique Traffic rendah sangat....



Meh laaa share tips ckit....huhuhuhu...

5 comments:

nizaa said...

Join komuniti blogger.. cthnya: imcurtain.com, blogged.my, gengblogger.com, innit.nuffnang.com.. Insya Allah ada perubahan...

http://kancilbiru.blogspot.com/

kakchik said...

salam nadia. kakchik takde tips nak kongsi sebab kakchik pun masih baru dgn blogger. earning pun belum sampai rm35. tadi kakchik nampak HP Holiday Elves contest, kakchik rasa nak tengok lebih lanjutlah. Menarik. Kalau masuk dan menang, dapat laptop. Memang nak sangat laptop baru.

Diyanazman said...

improve content, kalau penulisan awak menarik, cerita seronok dibaca, gambar cantik di tengok... dan yg penting blog kita unik, pembaca akan datang tanpa disuruh, tanpa masuk forum dan sebagainya.. :)

Adya A. said...

Assalamualaikum,,,,
nizaa~ thanks, insyaAllah nadia akan cube ye...

Kakchik~Thanks, nadia akan cube....hurmmm mcm menarik jer contest tu.....nk join laaa

Diyanazman~thanks ya

friendly81 said...

dalam sebuah blog/web, content is king... kena belajar apa itu SEO(search engine optimizer)...
masukkan keyword yg sesuai dalam blog.
kalau nak cepat, daftar kat mana2 sosial network, takpun rajin2 blogwalking....