Wednesday, 6 January 2010

Nasihat Bergune....

Hurmmm arini kurang ckit customer...so bleh laa tarik nafas ckit... Dua hari yg lepas, kelam kabut nadia.... kepenatan usah dikata...ramai sangat orang..... nak renew road tax customer pn ken tunggu giliran sampai 30 orang.... maklum laaa awal-awal tahun ni, lebat laa orang nak check and keluarkan duet ASB.....

Oraite nadia, sudah-sudahlaaa membebel..... Ok, tadi survey-survey blog nuffnangers sambil2 tengok iklan best diaorg.... and yang penting, aper info yang di sampaikan dalam blog..... Then, jumpe blog sorang sis ni.....http://bamyuyu.blogspot.com.... Mule-mule sonok sangat bace info tentang diet and kelab diet.......

And then, terjumpe tips-tips tentang 'up' kan traffic nuffnang.... Memang banyak jugak info bergune sis ni bagi untuk dikongsi bersama...Antaranyer check keyword and huraian tentangnyer... padat....InsyaAllah, nadia akan cube untuk 'up' kan traffic nadia.....yang penting, nadia nak berkongsi info-info bergune dengan sahabat-sahabat blog......

6 comments:

iena said...

share la kat sini jugak... xchange link nak tak...

Uruchimaru @ kf said...

keyword nuffnang yg mahal !

kakchik said...

salam nadia. keje kat mana tu?

kakchik sejak letak nuffnang tak terfikir lagi hal2 nak tambah trafik ni.

menarik juga tu.

Adya A. said...

iena.... oraite...kita change link ya....

Adya A. said...

uruchimaru: yup, yang penting keyword but yg lebih penting adalah info yang kita smpaikan.....

Adya A. said...

salam kak chik....saye keje kat kuantan.... bhgn insurans....

Saye join nuffnang ni pn sekadar suke2.... Lgpn sonok bace info2 menarik dari sahabat2 blog laen....