Wednesday, 10 February 2010

Awak Lulus

LULUS
Alhamdulillah, syukur... nadia lulus test JPJ... Dan InsyaAllah Jumaat ini dapat lah lesen memandu kelas D... hahahah dah nak masuk 26, baru settle lesen..hehehe buat malu jer dekat adik-adik yang da bertahun ada lesen... heheheh... Apapun syukur, sekurang-kurangnya lepas ni nadia tak drive kereta secara haram lagi di atas jalanraya....hehehhe.... Thanks ya kawan-kawan yang bagi support...

Pagi tadi serius, nadia memang gementar sangat...sampai kaki terketar...hahaha buat malu ajer....tangan sejuk jer... Dah lah untuk 2nd group, nadia calon pertama... Yang lucu sekali, waktu test parking.... nadia berdua dengan seorang lagi calon... Tester cakap, awak berdua pilihlah kereta mana dan kotak parking mana nak guna.. Jangan bergaduh sudah... Then, kitaorang berdua dah ready, dah siap masuk kotak parking, tester tetiba laung... Tali pinggang keledar!!!. sambil signal dari jauh... Nadia dengar budak yang test sekali dengan nadia jerit, maaf encik...terlupa... Serius tester bahagian parking tu memang friendly...lucu pun ada...sekurang-kurangnya nadia tak lah nervous sangat.....

Apapun...syukur sangat.... sebab settle semua....

8 comments:

zella said...

congrats!

pasni leh r ronda2...

Adya A. said...

thanks zella...pasni bleh ronda jauh2 ckit....heheheh

✿Lovillea✿ said...

congrats yunk.... ermmm hr tuh org trun kuantan tapi no yg mne satu nk contact pn lupe...

Liyanaa. said...

congratss :P ynn pn br beberapa minggu merasa dpt lesen P. serius gementaq habissss

Adya A. said...

Lovillea~ org pkai celcom 013375**** tu agi...maxis da tak kai da.... pape contact owg yek....

Liyanaa~Betul2...memang gementar habis.... apapun congrat jgk utk liyanaa...hehehhehe....

noor afzan said...

tahniah nadia..
jgn lupa letak P kat kete k..=)

Adya A. said...

noorAfzan~ hah...naseb baek tlg ingatkan nadia....hehehe....tenkiu...

job said...

情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,做愛