Thursday, 11 February 2010

Oh Traffik!! Kenapa Kau...

Pagi tadi open nuffnang dashboard, tengok traffic merundum pada minggu ini... hahaha kecewa sangat tak lah sebab nadia sendiri pun tak menyediakan topik menarik sekarang ini.. (sebelum ni pun memang tak menarik...hehehe)... So, jumlah pengunjung pun semestinya akan berkurangan.. Apapun, tak apa lah... InsyaAllah bila dah ada idea yang baru dan segar..Hope traffic akan tinggi semula...walaupun tak tinggi mana, nadia cuma harapkan traffic akan maintain... And insyaAllah nadia akan usaha blogwalking semula sebab minggu ni, mood menziarahi kurang sikit...

8 comments:

lili11 said...

Kalau kita rajin blog walk, traffic akan naik. Kalau kita duk diam, traffic pun tak lah laju. Tak gitu? Hihiiii ...

Adya A. said...

lili11~betul2.... nadia setuju... sebab tuh traffic nadia merundum.... heheheh

Ir. hydir said...

ada juga blog yang jarang update tapi dia punya trafik tetap tinggi .. nak capai tahap tu mmg ambik masa yg lama :P

Adya A. said...

Ir.hydir~terima kaseh atas nasihat berguna ini....

nizaa said...

aku last week busy tak sempat nk blogwalking lalu traffik merudum...hish hampeh!~

Adya A. said...

nizaa~ same laaaa kite....hahahha...

Darkbatman said...

kene tambahkan usaha kn..vroommm..

Adya A. said...

Darkbatman~haah...kne tingkatkan usaha.....