Wednesday, 24 February 2010

Pesanan Yang Lucu And Cute

Suka tau nadia baca pesanan dari sahabat yang tinggalkan jejak dekat Chatzone nadia... Lucu sangat and cute ayat yang mereka sampaikan... itu yang membuatkan hati ni tergerak untuk cepat-cepat balas kunjungan dan pesanan sahabat... Apapun, nadia memang akan utamakan sahabat yang tinggalkan pesanan dulu and baru lah sahabat dari geng blogger and lain-lainnya... Yang menarik perhatian nadia, dari blog A Ding On The Neck, dia gune ayat sopan saja and yang pasti laen dari yang laen....

p/s: saja menambah entry...

3 comments:

~kuyam~ said...

yg tgl komen 'jln smbil tunduk' tu pling comel n i suka! hehe :D

deatH_luVer said...

haha..kite pon suke ngk chatbox kita..macam2 ayat..
de yang siap puji melambong blog kita..haha..supaya kita kembang n pegi lawat blog dia..haha..
mcm2 hal...
:)

Adya A. said...

Apapun yang penting kita ikhlas and bleh mengeratkan silaturrahim...