Wednesday, 24 February 2010

Working..Blogwalking..Boring..

gambar dari corbis.com

Ntah apa-apa title kat atas tu.. Nak kata gimik, tak juga.. Gimik tentang apa.. Today memang tak ada mood untuk blogwalking... Rasa penat sungguh tangan ni untuk klik dan jalan-jalan ke rumah maya sahabat-sahabat.. Maafkan nadia sebab tak dapat balas kunjungan sahabat yang dah datang bertandang ke rumah maya nadia ni.. Ada yang nadia dah jenguk tapi masih ramai yang belum.. Maafkan nadia.. Entah kenapa mood nadia hari ni memang kureng sesangat.. nak post entry baru pun tak ada idea, entah apa topik yang nak cerita.. Tak ada langsung idea dalam kepala.. Sahabat boleh tolong bagi idea sikit...

Working... Last day after office hour, ada jamuan Tahun Baru Cina di Pejabat Kurnia Jalan Beserah.. Seronok sangat sebab dapat jumpa rakan-rakan yang selama ni asyik berhubung melalui phone aja.. Semalam dapat bertentang mata, bertukar cerita..Riuh rendah betul.. Kak Ayu, Kak Fong, Kak Malida, Kak Era memang sporting sangat.. Nadia tak sempat lah nak snap-snap gambar.. Malu lah katakan..Ecehhh.. sejak bila jadi pemalu sangat ni...
Today, kerja memang kurang.. So memang relax.. Tapi mood kurang, so tak tau nak buat apa dah...Boring laaa.... Nak buat apa ni.. Arggghhhh cukup-cukup nadia membebel kat sini.. Dah mengarut dah ni..

Okay sahabat, nadia stop sini dulu...ecehhh macam tulis surat zaman muda-muda dulu... hahaha..balik petang kang nak cari idea, untuk entri esok.. Hope jumpa idea yang segar untuk kongsi dengan sahabat... Babaii....

8 comments:

fitri oh fitri said...

saya tersenyum sampai telinga.






www.fitridzulkifli.blogspot.com

Adya A. said...

Fitri~ naper senyum lebar sangat sampai telinga tuh...

✿Lovillea✿ said...

HUKHUK.. YE LOH YUNK ORG PN SME.. XSEMPAT NK BLOGWALKING... ORG BZ SGT R.. UWAAAA.. STRESS PON ADE....

Adya A. said...

Lovillea~hehehe jgn stress...bertenang lalink... tarik nafas..... alaaa org ni blogwalking pn sikit2 ajer today

~0~ said...

wah...best ade mkn2 ...

Adya A. said...

0~ hahaha makan-makan badan pun boleh tahan kalo asyik makan-makan huhuhuuh

Admin said...

salam....ada ms boleh blogwalking..tk de lain hari ada...hahaha

http://coretanmayaku.blogspot.com/

Adya A. said...

maya~heheheh betul-betul-betul tapi penat juga sehhh blogwalking nih... exercise jari aku menaip....hehehe