Wednesday, 10 March 2010

Cute From Barn Buddy

Hehehe... game Barn Buddy dari ni, game first nadia maen mase mula-mula menterjunkan diri dalam facebook ni... Hahhah memang asyik, pastu baru laa restaurant city and farmville.. Last day, tergerak hati untuk main semula game ni cos dah lama sangat tak maen online game dalam facebook... Hurmmm banyak dah perubahan game ni... neighbour pun dah up... Tapi yang paling tak tahan adalah avatar untuk game ni.. Lucu jer bila combine dengan gambar nadia.... Tapi cute jugak...hehehe (avatar ye, bukan gambar nadia)...

No comments: