Thursday, 4 March 2010

Maaf, Belum Sempat Membalas Kunjungan

Assalamualaikum buat sahabat....
salam sejahtera ya...
Maaf nadia belum sempat untuk reply kunjungan sahabat-sahabat maya cos i got flu... Sungguh penat dengan selsema, demam, batuk yang melanda... Subhanallah...
Jadi, kalau mana-mana sahabat yang meninggalkan comment atau jejak, InsyaAllah nadia akan cuba balas kunjungan anda secara ansur... (Macam lah orang kisah tentang ko nadia...huhuh)
Sudah 3days nadia kurang sihat... Kepala pun ting tong... Nak ambil MC memang susah sekali.. Tak berdaya pun cuba bertahan juga...
Cuma Alhamdulillah, kali ni nadia tak kena asthma... Syukur..
Semoga kesakitan ini menghapus dosa... Amin...

3 comments:

bulat said...

cian nya..bulat kisah...hehe

Muhammad Ijam said...

anggap jek nie sume dugaan...
hidup x lengkap kalo xde dugaan...
sabar jek laa... yg paling penting,alwiz chill!!

www.ijamrowkx.blogspot.com

Adya A. said...

Dear bulat & Ijam~thanks ya...