Tuesday, 27 April 2010

Saya Buang Kesedihan

Nadia sedang sedih, nadia sedang kecil hati dan nadia sedang merajuk sekarang..... itupun nak bagitau... aper laa... Biarlah, nadia nak luahkan di sini... Semalam nadia nak nangis sangat tapi pendamkan aja walaupun sesekali bunyi jugak sob..sob..sob.. Rasa macam bengkak saja hati ni.. rasa macam nak tutup handphone, nak deactive facebook, nak tukar url semua.. Tapi tak nak buat macam tu, nadia ada lagi mereka yang selalu bagi semangat.. Tak nak sia-siakan nya....
Untuk itu, nadia layan game dalam lappy, tengok cerita barbie terbaru Barbie and The Mermaid Tale.. Sampai pukul 10.30malam.. Lepas tu, masuk tido.. Tengok handphone, kembali sedih.. Buang-buang je laa handphone tuh... Pastu baca doa, terus tertido dengan harapan esok kehidupan akan menjadi lebih baek...


Sekian terima kasih sebab baca..

Tamat..

2 comments:

De' Niza said...

Kakzai tahu nadia salunye kuat..be strong girl. penah denga lagu selamat malam faizal tahir tak.kak zai tujukan lagu tu spesel tuk nadia.

Nadia arRumaisha said...

kak zai....thanks sangat2.... skang mmg cube jadik super girl.. tapi nanges tetap nanges...huhuhuhu... terima kasih kak zai...