Tuesday, 20 April 2010

Saya Ketagihan kembali

Ehhh..jangan salah faham eh.. nadia bukan ketagihan sesuatu yang begitu negatif.. Cuma sejak dua menjak ni nadia ketagihan bermain game online kembali.. Dulu-dulu selalu sangat menuai, menebas, menanam dan pelbagai lagi laa di farmville.. Tapi nadia dah semacam busan dengan farmville.. Tak tahu kenapa...

Dan sekarang ketagihan itu kembali tetapi kepada game online lain seperti Restaurant City, Hotel City, Tiki Resort & Social City.. So, sesiapa yang join game macam nadia ni.. sila lah add as a neighbour ya... hahahha ini kes promote pulak dah... apapun, nadia cuba mengelak dari terlalu leka.. Maklum sajalah..kalau asyik sangat, banyak kerja yang tertangguh... Tapi game yang best adalah the sims 3... kadang berjam-jam duk ubah jugak bentuk-bentuk rumah juga hiasan dalaman... Ikut selera nadia sendiri...hihihihi... best kan....


















6 comments:

sebelas said...

wahh fan game online ni :D

http://nomborsebelas.blogspot.com/

xRaafikx said...

i main jugak, tapi dulu la. sekarang terlalu malas untuk bermain. hehe.

kenwooi said...

i have never played RC before =P

Nadia arRumaisha said...

sebelas~but not a big fan...hihihi

xRaafikx~dulu pun i terlalu malas juga tp sekarang mood sedikit ada...itu yg i main...

kenwooi~u should try sometimes...

yaya said...

saya memang addicted sanagt masa mula2 main dulu.. yang paling lama x berenggang skali mauin adalah Sim. dari sim1,2,3 sume saya try main. tapi sampai la format laptop 2,3x saya dah jadi malas nak main.. kadang2 ade musim2 nye main game ni.. hik3

Nadia arRumaisha said...

yaya-same laaaa kite....huhuhu