Monday, 19 April 2010

Sekilas Selasa Lalu

Sebenarnya nak taip entry ni dah lama.. Tertunda dari selasa minggu lalu lagi.. Tapi baru-baru ni mood nak update tak ada langsung.. Mood sedih aja memanjang... Alhamdulillah mood hari ni bagus.. So, kita update mana yang tertunggak... chewahh...

Actually, gambar kat bawah-bawah ni waktu nadia and malia bawak atuk pergi klinik gigi.. Kesian atuk, penat.. mau tidak..Pagi kitaorang pergi poliklinik Beserah.. tapi kata mereka.. Tak dapat nak buat gigi palsu.. sebab bilik renovate.. Tak apalah... Apapun, terima kasih kerana melaya atuk nadia dengan baik sekali... Then, petang pukul 2 pergi ke klinik gigi kerajaan di Jalan Gambut pulak, Alhamdulillah dapat buat walaupun kena set appointment terlebih dahulu.. Tak apalah, sekurang-kurangnya dapat kami menyedapkan hati atuk kami ni.. Layanan mereka pun memang best.. Terima kasih...

After pergi klinik, atuk cakap.. nak jalan-jalan ke teluk cempedak.. Katanya, tak pernah pergi..asyik dengar orang sebut teluk cempedak... Jadi, nadia and malia pun ikutkan saja.. Tak kisahlah, asalkan dia gembira.. Below ada lah sedikit picture yang sempat nadia snapkan...

2 comments:

-niD's- said...

ulat buLu tu chOmeL laaa...

Nadia arRumaisha said...

kehkehkeh...serius ulat bulu tu hampir2 t'kena tangan atuk...xperasan duk atas kayu tuh... apapun mmg cute....