Tuesday, 11 May 2010

Hutang Tag Dari Lovillea

Salam sayang buat semua sahabat... Hurmmm, mengeluh sekejap.. Minggu ni nadia sedikit sibuk settlekan item-item untuk bisnes.. Tersangat penat kepala ini memikirkan.. Apapun, doakan nadia berjaya ya.. And untuk miss Lovillea yang cute, maafkan nadia cos sangat lambat menjawab tag ini.. Dan sedikit pening mencari gambar senyuman paling menawan kerana semuanyer masam...hihihi..
.
..
.
Tag title..
Contest Senyuman Paling Menawan
.
.
.
Adakah ini contest??? Sedikit persoalan timbul...hurmmm abaikan je laaa...
Setelah puas nadia membelek-belek setiap gambar dalam little pen drive, so nadia pilih yang ni.. Tak tahulah manis ke, menawan ke, terpulanglah pada pandangan serta penglihatan masing-masing.. So...check it out......
.
.
.
.
So..apa pandangan anda yang melihatnya... hihihi.. inilah nadia.. very simple+simple+simple person.. Tak banyak songeh, tak banyak cakap..hurmm ye kew... ntah lah... and yang penting suka senyum...hihihi perasan betul... Nak kenal lagi, check kat FB, taip nadia ar-rumaisha... terus jumpe budak atas ni...

Okay, nak jawab soalan tag, kenapa nadia suke senyum?
1. Senyum itukan sedekah..
2. Tunjukkan 1st impression yang baik pada yang belum kenali kita..
3. Senyum tu buat orang senang bersama kita..
4. Senyum itu buat hati rasa bahagia...

Lagi...lagi sebabnyer... nadia pun tak tau....... korang sendiri pasti tau kenapa korang suke senyum...So, silalah ambil tag ini dan tunjukkan kepada dunia senyumanmu yang paling menawan.....Sekian..xoxo...

5 comments:

.::WaNiE::. said...

good luck 4 the conteset nadia ;)

.::WaNiE::. said...

*contest

gigih nak betulkan kekekek

Kiddo. said...

senyum senyum selalu :)

.Anna. said...

weeewit weewit manisnye senyuman kaka! semoga berjaya! :)

Nadia arRumaisha said...

wanie~actually nadia pn xtawu ni contest ke aper...org da tag, kite jwb jer laa....

kiddo~u too...senyum slalu erk....biar awet mude gitu...

Anna~manis kew....hahaha sis tengok masam jerk....hikhikhik