Monday, 31 May 2010

Nota Cinta Untuk Anda

Nota cinta? Actually nota cinta ini adalah peraduan dari Nesle Coffee-Mate... Adakah anda suka coffee-mate... Ohhhh nadia sunggoh suke..... berkrim you..... Okay, pada kali pertama iklan ni appear di kotak nuffnang nadia, terus jatuh cinta untuk join.....hahahha... tak sabar untuk mengisi mesej romantik....hohoho... Okay, nak isikan penyertaan ni..... Jom semua blogger, kita join contest nih..... Serlahkan nota cinta anda...... senang ajer..

.
.
Just visit website NESTLE...
.
.
Lihat mana-mana episod Nota Cinta dan jawab soalan.
(soalan memang simple..)
.
.
Tuliskan nota cinta anda tidak melebihi 30 patah perkataan..
(time ni nadia bayangkan bagi surat cintan dekat incik halim...hahah).
.
Daftarkan diri anda...isi borang yang disediakan.
.
.
Kongsikan episod ini dengan 3 rakan anda.
(nadia pilih nora, jue and irsyad)
.
.
Pastu Hantar........

4 comments:

khalidah said...

mcm best...nak join gak laa...;p

Nadia arRumaisha said...

khalidah~memang best...hihihi... nak nak time nak fikir mesej romantik tu... hihihi

Gransazer said...

baru je join smlm..(^_^)

Nadia arRumaisha said...

Gransazer~ bagus-bagus....kita meramaikan kontest ini