Saturday, 29 May 2010

Thank You So Much Nuffnang


Salam sayang semua.. Hari ni nadia tak bekerja, cuti 3 hari... Jumaat, Sabtu and Ahad.. Ohhh sunggoh bosan tapi tak kisahlah, bolehlah membelai manja diri ini.....rest...rest and rest...... Okay, tak nak cerita panjang.. Nadia nak kongsikan kegembiraan, walau tak seberapa tapi ianya tetap bermakne.... Hurmmm nadia dapat buffered earning lagi.... Sebenarnyer nadia dah lame tau tak dapat buffered cos baru-baru ni nadia ter'update' link blog nadia kat blog manager..... Time tuh semua statistik traffik nadia hilang.. Jadik 'O'....yillek..... kosong... terkejut and sangat-sangat sedih wooo..... Lepas tu, nadia terus hilang semangat...tapi recover semule, bile ingat niat berblogging bukan kerana itu..... So, sekarang dapat semule... tak pe sikit pun... janji ada.............. Alhamdulillah.....

6 comments:

yo87 said...

oo, bhaya gak update blog kt blog manager ek. blog yg sama ke nadia update?

lagi satu, klu bleh buangkan lah word verification. huhuhu

Nadia arRumaisha said...

haah, tersilap update link yg same... biaselah tak brape nak pandai sgt nadia ni gune blog manager nuffnang....

anastasyea said...

tahniah kita ucapkan... nanti kumpul la banyak2 lagi ye buffered earning =)
ANaSTaSyeA: DiSebALik KaNtA CokLaT

Azman Roslan said...

Tahniah..

.Anna. said...

yey! nanti boleh lah belanja anna aiskrim! heee. :)

Kancilbiru said...

takpa...janji ada dari tak dak...sikit pun rezeki jugak..:)