Friday, 18 June 2010

Met My Best-Best Friends

Assalamualaikum...........Salam Jumaat yang indah buat semua...
Petang semalam nadia ader 'meeting-meeting' dengan sahabat-sahabat nadia, June, Eina and Sue..Happy sangat.. Maklumlah ader yang dah 4 tahun tak jumpa.. Then, semalam jugak discussion tentang present and schedule masing-masing untuk pergi ke majlis salah seorang team members kiteorang, pejo... Majlisnyer pada hari Sabtu ni... Seronok sangat, plan jumpe kat ECM... And perkare yang paling best bile jumpe General Manager ECM, Encik Shafinyi and My best Friend Ms. Leela.... Mereka adalah orang penting ECM, dah lame tak jumpe mereka sejak nadia berhenti dari ECM.. And Encik Syafinyi mintak nadia datang jenguk-jenguk office lame... Ohhh sudah lame tak jejakkan kaki ke sana... Then sempat jugak bincang tentang idea-idea untuk decoration ECM sempena Ramadhan and Aidilfitri...

hanya sempat snap pic mereka berdua... very excited bila jumpe mereka...

Ok, berbalik pada plan asal, after met Eina and Sue...... Best pergi karaoke... dah lame nadia tak keluar dengan kawan-kawan... Duk memerap kat rumah jer.. June ader seminar, so lambat sikit sampai.. But its okay.... Yang paling lucu adalah soal present... Sebelum ni eina ader sms nadia tentang hadiah.. sebenarnyer nadia sedikit terkejut bila plan nak bagi tong gas... Aisssehhhh tak pernah dengar tau... and puas jugak nadia fikit how they wrapped that present... Curious sangat nak tahu... Then, semalam kiteorang gelak-gelak cos hadiahnyer dapur gas.... bukan tong gas...Ishhhh sape suh sms salah... dah nadia fikir bukan-bukan....

Apapun, insyaAllah semoga plan kiteorang pada Sabtu ni berjalan dengan baek.... And semoga diberi kemudahan untuk menempuh hari-hari yang mendatang.... Apapun, nadia memang tak sabar cos yang pasti akan jumpe ramai lagi kawan-kawan lame di majlis pejo nanti.... Okay, itu saja cerita bosan dari nadia... Sesunggohnyer nadia memang tak de idea untuk create topik yang menarik.... Apapun, thanks bagi yang view, bace and comment... InsyaAllah akan nadia balas kunjungan anda......

2 comments:

Miss Hirose said...

oo sme la kite da lme xkarok..huhu

Nadia arRumaisha said...

hihihi...itu laaa...bila da karok...mmg tak hengat punyer...