Sunday, 4 July 2010

Apa Ke Halnya Dengan GengBlogger ni?

Dari semalam lagi nadia ader problem untuk masuk ke gengBlogger... aper ke helnyer.... Aduhhh ngape erk jadik camtu...Adakah kerana broadband nadia yang memang semakin selow melow la ni... Bila tak boleh nak masuk gengBlogger, so secara tak langsung, nadia tak buleh nak ping entry-entry nadia....huhuhu.... Blog kecik, ciput cam nadia ni kalau tak ping entry, sememangnyer laaa akan kurang pengunjung... So traffik pun takkan jem.... sadisnyer...huhuhu.. ngape erk...adakah sahabat yang lain jugak mengalami hal yang sama... Oh please help me...


Bila nadia taip url gengBlogger, try nak masuk gengBlogger akan jadik camni.... huhuhuh..... pastu bila nadia klik masuk/daftar....akan kuar pop up seperti gambar kat bawah ni...aper ke helnyer....huhuhu ngape erk..... sesiapa ada jawapan????

3 comments:

مريم أبو أحمد said...

erk agak pening dengan tampilan baru GB... dah la takde tajuk...

Nina Nurziana said...

sy nak join geng blogger bole..?

Nadia arRumaisha said...

actually saye mmg da lame join GB.... tapi hampa sangat takleh nak ping dari semalam.....