Tuesday, 14 September 2010

Duit Raya Dari Nuffnang...Terima Kaseh

Assalamualaikum wbt..
Alhamdulillah syukur dengan segala nikmat yang tidak terhingga yang diberikan oleh Allah SWT....Alhamdulillah juga hari ni nadia diberi kemudahan, kesempatan untuk update blog ini.. Rasanya dah lama sangat nadia biarkan blog ini kesunyian tanpa cerita-cerita atau artikel baru..Sekurang-kurangnya biarlah ada sedikit pengisian..

Ok, berbalik pada tajuk, baru-baru ini nadia ada cash out earning di nuffnang..Seingat nadia pada bulan 6..Cek sampai pada 9 September baru-baru ni, sehari sebelum Aidilfitri.. Alhamdulillah kira macam duit raya lah ni..Walaupun sedikit lambat, tak apalah..Nadia kena faham, bukan seorang dua team members nuffnang...Cuma pada bulan pertama, nadia tunggu juga memandangkan mengikut nuffnang, cek bagi ahli glitterati mengambil masa 30 hari...Ok, tak perlu persoalkan lagi, janji dah sampai...

Inilah hasilnya, Alhamdulillah walaupun jumlahnya tidak sebesar mana.. nadia sangat bersyukur, berterima kaseh dan gembira... Yang penting bukan besarnya angka pada cek berkenaan tapi adalah pengisian yang kita cuba sampaikan.. Semoga ianya memberi manfaat kita bersama... InsyaAllah..




10 comments:

De' Niza said...

wah wah dapat wit aye ye dia. tahniah2!

Kancilbiru said...

wah wah..rezeki selepas raya tu...at least ada duit la lepas raya...hihihi

Nadia arRumaisha said...

kak niza: Alhamdulillah...terima kaseh kak...

Nadia arRumaisha said...

Kancil Biru: hihihihi...Alhamdulillah berkat sabar, walaupun masa mula2 frust jugak...hihihi Alhamdulillah

hazman aka species1980 said...

whoaaa... sonoknya dapat cek atas nama sendiri....

kisahsensasi said...

timing memang cantik laa.... CEK RAYA tue...

Nadia arRumaisha said...

Hazman: Alhamdulillah... syukur...memang sangat gembira...

Nadia arRumaisha said...

kisah sensasi: haah, memang waktu yang cantik....hihihi apapun Alhamdulillah

Phittera said...

congrats.. (: and selamat hari raya!

snippets of my life

Nadia arRumaisha said...

phittera: tenkiu.... selamat hari raya juga dari saya