Saturday, 27 November 2010

Asal Musim Hujan, Kena Sedut Benda Ni

Lebih kurang macam nadia punya: credit
Sekarang selalu hujan, cuaca pun jadi sejuk banget.. Ohhh sangat sensitif bila hujan dan sejuk.. Nadia mengidap athma/lelah sejak kecil lagi and sampai sekarang belum hilang/sembuh. Tapi semakin berkurangan la. Kalau tak dulu selalu sangat-sangat kena pergi hospital. Tak nak tidur bersandar lagi. Sakit tulang belakang nadia.
Seminggu ni nadia sering kena sedut/guna inhaler macam dalam gambor tuh.. Nak bernafas rasa sangat berat woo.. Sekarang ni pun rasa sangat penat untuk tarik nafas dalam-dalam... Astagfirullah.... Ini ujian Allah buat nadia. Pasti ada hikmah yang tersembunyi yang nadia tak tahu...


nota: malam ni InsyaAllah nak buat tutorial tentang watermark.. tunggu ya mak...

11 comments:

Mknace said...

:):):)
siann

rieyana ynn said...

wahhh...sian awk...jaga kesihatan k..

iQBaL HaSBuLLaH said...

mkn scott's emulsion yg warna putih 2..insyaAllah hilang athma..

saya pon athma dr kecik,saya mkn dlm setahun dulu. sekarang athma insyaAllah dah hilang.

cuma kena sekali sekala bila kena habuk yg terlampau banyak..

good luck :)

AYuNG said...

take care...;)

xsabar nk tunggu update pasal watermark..hihi, tgk kat blg kancil biru tuh cantek la....;)

Nadia arRumaisha said...

@Mknace: huhuhu bila sebut perkataan sian tu rase sedih wooo....huhuhu apapun thanks

Nadia arRumaisha said...

@Rieyana Ynn:thanks dear... InsyaAllah saya usahakan terbaik...

Nadia arRumaisha said...

@Iqbal Hasbullah:actually saye pernah makan scott's emulsion sebelum ni tp ader satu mslh badan saye akan cepat naek debab....huhuhu sian saye sebab semput sebab debab... ni pn dah makin berisi wehhh...huhuhu apapun thanks

Nadia arRumaisha said...

@Ayung: Thanks ayung...simple2 saja nadia buat....

Kancilbiru said...

nanti akak nak reveal satu benda...insya Allah boleh kurangkan asma ko nih. stay tune..ekekee

Nadia arRumaisha said...

@kancilbiru: ye ke kak...aduhhh terima kaseh kak...terima kaseh....insyaAllah mana tahu akan membantu mengurangkan asthma saye ni....

Sophie Al-yahya said...

nadia, dulu asma sy pun teruk. siap berbunyi lagi. 3 hari xleh bangun dr katil.. semenjak blajar kt U, sy mula aktif dengan swimming. lepas tu asma dah hilang. swimming bagus untuk asma tau nadia. doktor sendiri yg syorkan.