Tuesday, 30 November 2010

Hujan Bikin Mengantuk

Assalamualaikum WBT
Bismillahirrohmanirrohim

Cuaca hari ni mendung-mendung saja...pagi tadi hujan tapi sekarang dah tak hujan...hihihi...
Oh sunggoh mengantoks.... Rasa rindu pada bantal di rumah...hohohoh...
sangat pemalas kamu nadia, asal hujan mau tido.... apa daaaa...
Btw, thanks pada mereka yang sudi join and support contest yang nadia anjurkan...
Insyaallah semua yang join nadia bagi saguhati...
tapi biasa-biasa je....tunggu 12-12-2010...

Oraite, itu saja coretan merepek dari nadia..Maaf nadia kurang idea untuk update...
InsyaAllah malam ni nak update sedikit artikel motivasi..
Sebagai perkongsian, panduan untuk kita bersama ya...InsyaAllah..
Sekian, terima kaseh..

2 comments:

SyUhAdA said...

besnye akn dpt saguhati..
hehe~

Nadia arRumaisha said...

@syuhada InsyaAllah syue...akak masih fikirkan hadiah saguhati...