Monday, 22 November 2010

Irine Datang Blog Saya, Betul Ke Nih????


Psstttt korang tau tak, budak comel Irine Nadia Marcello tu datang jenguk blog nadia.. Eh betul-betul irine ke yang meninggalkan komen di chatbox tuh... Oh kalau benar dikata, hamba tersangatlah gembira melihatkannya.

budak ni memang comel.. irine geram akak nak cubit pipi tu..:p


see...see....hah kat bawah ni nadia print screen.... wah teruja nadia tau.... btw, nadia selalu jugak bertandang ke blog beliau...



Itu saja yang nak update. Hihihi......muka teruja tak hilang lagi nih...:p

9 comments:

Sophie Al-yahya said...

mungkin dia berminat nak beli foot detox kot.. =)

HafizRahman.com said...

waa happpy nampak...=)...baru je wat review pasal dia

http://hazrilhafiz.blogspot.com/2010/11/blog-reviewblogger-yang-sangat-cantik.html

Nadia arRumaisha said...

sophie: hihihihi rasenyer sekadar blog review...hihihi

hafizrahman: hihihi memang happy sangat

Azman Roslan said...

siapa awek tu? heheh

Nadia arRumaisha said...

Azman Roslan: Ishhh ni misti pure2 tak kenal kan kan kan...

Irine Nadia MaRceLLo said...

hehehe.komen cik sophie yg atas skali tuh comel gile! heheheh ;p

bukak blog akk tdi tru blog kancilbiru :) ngk2 nama irine dah ada kat link blog akk.thanx kak :):):)
xde ape sgt pon.

Nadia arRumaisha said...

irine: thanks...akak sangat hargai tau...

SyUhAdA said...

wah..
dri sni pon dpt lihat kak nadia trsenyum kesukaan~
haha

Nadia arRumaisha said...

hihihi tau takpe syu....hihihi thanks ya