Thursday, 4 November 2010

Jangan Rosakkan Minda


Huh pagi-pagi dah terjumpa menda yang merosakkan minda ni. Astaghfirullahal Adzim.. 
Nadia pun tak pasti apa isinya sebab nadia memang selalu ignore setiap event kat facebook ni. 
KECUALI yang menganjurkan itu rakan yang dikenali.
Apapun, nadia berharap kawan-kawan menjauhi sesuatu seperti ini. 
Lambat laun ianya akan merosakkan jiwa dan jati diri kita sebagai manusia.
Semoga Allah menjauhi kita semua dari fitnah, keburukan dan kemungkaran.
Amin.



2 comments:

Nancy Poh said...

Sy stuju dgn kmu..facebook ada kelebihan n keburukannya.. tepuk dada tanya slera kan kan kan..

Nadia arRumaisha said...

betul tu nancy, yang penting kita ambil kebaikannya..