Harta Akhiratmu

Mereka Sahabat

A New Journey Has Began

Daisypath Anniversary tickers

Ahad, 28 November 2010

Kenapa Nak Hisap Susu Cikgu????

Assalamualaikum WBT


Fisrt sekali, selamat berhujung minggu, selamat berehat, selamat tidur, selamat bercuti, selamat berkelah and semoga selamat sampai ke destinasi yang dituju untuk semua pembaca sekalian alam..... Ameen......

see in de kotak merah...**blusshhh blushhh***

Okay, berbalik pada title separa lucah itu. Ianya berkisar tentang keyword yang berada di akaun nuffnang nadia.... ini sudah kali kedua nadia menerima keyword sedemikian rupa.... Haisshhhh siapakah kamu sebenarnya yang mencari artikel/maklumat sedemikian rupa.... huhuhu apakah ianya ada di dalam coretan-coretan blogku... Oh tidak, memang nadia tak pernah buat entry mengundang kontroversi.... Eh tipu, pernah sekali, pasal Cik Reddish Yang Sombong Tu....hihihihi jangan marah eh zie... gurauan berkasih tu....

Apapun, maybe keyword ni ter'link' ke blog nadia berkenaan dengan hisap susu... Sebab nadia pernah buat entry tentang Cara Untuk Buat Anak Berhenti Hisap Susu... Maybe sebab tu ia terlekat kat sini.... Haaissshhh malu i......huhuhuh... Apapun sekiranya penulis keyword ini berniat yang serong, seeloknya hentikanlah... Bukan pe, ianya merosakkan jiwa dan jati diri... Orang kata tak dak pekdah nyer.... Hari ni mungkin belum nampak, but one day siapa tahu....pastinya hanya ALLAH YANG MAHA MENGETAHUI.....

Sekian coretan yang mengarut dari nadia...
Terima Kaseh....


nota: 
dah beli hadiah GA last day.... rase nak senyum panjang jer..... 
macam ni (^_____________^) boleh??


nota lagi: 
tak sabar tunggu kancilbiru bagi petua untuk kurangkan asthma nadia.....

6 ulasan:

SyUhAdA berkata...

ish3...
sape la yg search bnda tu..
x snonoh btol..
huhu~..

hadiah GA?
kak nadia nak wat GA ke?

yg psl watermark tu..thanks tau..sbnrnya syu dah ad watermark..kak sya yg buatkan..thanks ye..

Nadia arRumaisha berkata...

@syuhada: memang tak senonoh pn...wat malu akak je.... haah akak nak wat GA, InsyaAllah esok nak publish... risau tak de sambutan jer....huhuhuuh

psl watermark...tak de hal dear...hihiih baguslah dah ada...protect your own picture dear...

rieyana ynn berkata...

wahhhhhhhhhhhh....kahkahkah...;d

Nadia arRumaisha berkata...

@rieyana ynn: wahhh dear, sakan u gelakkan i yer...hihihi apapun mmg lawak laa ble carik mende camni kan...

Redbloodsnow berkata...

EEEE DASAR SEX MANIAC AH ORG YG GOOGLE TUH AH. PSSTTT...ZIE YG SOMBONG EA? MIAHAHAHAHA.

AYAT KONTROVERSI AH...WAKAKAKAKA.

Nadia arRumaisha berkata...

@redbloodsnow: tau xpe zie...hahahah sombong kew??? hahah tak lah....non ado...