Thursday, 4 November 2010

Lagi Cerita Pasal Diet



Assalamualaikum WBT
Sekarang cerita blog nadia mostly tentang diet. Haishhhh kalo tak reduce jugak berat badan ni.
Memang kena sedut lemak nih....hohohoho tak mampu aku.
Oraite, tadi dok asyik jelajah sana-jelajah sini, jumpa info lagi tentang diet.
Eh hari ni nadia sangat rajin blogwalking dan buat research. Dan sangat rajin update blog.
Banyak juga entry mengarut dari blog nadia hari ni.
Apapun terima kaseh sangat-sangat pada yang sudi menjenguk.
Moga-moga ada manfaat yang boleh anda selitkan dalam hidup anda dari tulisan di blog nadia ni. InsyaAllah
Berikut merupakan penemuan nadia. hihihi ayat sangat skema.
Sorry lah nadia malas nak translate ke bahasa malaysia.
Nanti jadi tunggang terbalik ayatnya. maklumlah nadia ni 'tersangat' terror dalam menterjemahkan bahasa.
Artikel di bawah ni nadia ambil secara random, so nak detail sila kelik gambar di bawah artikel ya..
Jom kita baca sama-sama.....
(^______^)

1. You Must Exercise To Lose Weight. Controlling calories and food intake is key to shedding unwanted pounds (much more so than exercise). If you’re not able to be active or just can’t commit to a regular workout schedule, you can still lose weight without exercising if you carefully monitor your food intake. Of course, being physically active provides a whole host of health benefits outside of weight management, and for this reason I highly encourage everyone to incorporate fitness into their lifestyle. But if you absolutely can’t or won’t exercise, know that it’s still possible to achieve your weight loss goals.

2. Never Skip Breakfast (it’s the most important meal of day). Some people are just not naturally conditioned to be early morning eaters, and that’s completely understandable. There’s no reason to force yourself into eating breakfast if you’re not hungry, as long as you’re not having a problem with overeating later in the day.Instead, have a meal or mid-morning snack later on, when your appetite finally kicks in.

3. Salads Are Your Best Bet For Losing Weight. Sadly, some salads are actually more caloric than a loaded burger with a side of fries…those certainly won’t do you any favors on the scale. And if you hate salads and they leave you feeling completely unsatisfied, they can actually be counterproductive. If you view these diet staples as bland, boring “rabbit food”, you certainly shouldn’t feel obligated to include them in your meal plan. Find more interesting lunch and dinner options that excite your taste buds and satisfy your appetite. You’ll stick with your diet longer if you’re enjoying what you’re eating.






sumber artikel di sini:

2 comments:

Kancilbiru said...

akak pun tgh diet....untuk kesihatan..maklumlah dah tua..hihihi

Nadia arRumaisha said...

hahaha tak tua lagi kak....kalo kate teens tu mmg tak laa, kategory lady lagi nih... jom kite same2 diet...