Tuesday, 23 November 2010

Saya Nak Jalan-Jalan Hari Ni



Hari ni nadia tak ada idea untuk update blog.
hari ni nadia tak ada cerita nak diutarakan.
hari ni nadia tak jumpa artikel untuk dikongsikan.
So, nadia nak jalan-jalan ke rumah blog sahabat lain.
Yang berminat nak join.
Meh cepat-cepat tinggalkan link ya.
Sementara masih free nih, boleh la nadia jalan-jalan.
Itu saja nak cakap.
Sekian, terima kaseh.


nota: dah decide hadiah giveaway. nantikan ya.

15 comments:

ProfHariz said...

Saya Nak Ikut :P

http://profhariz.com

Nadia arRumaisha said...

profHafiz: meh jom jom kita jalan-jalan.....

Eyriqazz said...

nak ikut..opps..takble..malam ni ada date ngan wife...

SyUhAdA said...

ooh..
ingtkn nak kuar g mne ke..

syu nak ikut jgk..
tp kejap je la..
ptg japgi ad kls..

http://snowygirl-syuhada.blogspot.com/

Mario said...

wah...tak sabar nak tunggu ga dia...hehe

Gadis & Wanita said...

jln2 bersenam jari.. bukan kaki.. hihi comel!

http://gadisdanwanita.com

jgn lupa join komuniti gadis dan wanita sekali tau.. luvs <3

Nadia arRumaisha said...

@ Eyriqazz:hihihi date ngan wife yg comel...kim salam kat akak ye...
btw..thanks sudi singgah ke sini bro...

Nadia arRumaisha said...

@Syuhada:hihihi kalo nak ikut jejalan realiti, meh mai kuantan akak bawak pi jenjalan....

Nadia arRumaisha said...

@Mario:hikhikhik tunggu ya...InsyaAllah soon...

Nadia arRumaisha said...

@Gadis n Wanita:hihihi tenkiu sudi singgah..InsyaAllah akan saye susuli ke sana ya...

Tuan Din said...

hi... salam ziarah...

http://tuandin-tati.blogspot.com

Nadia arRumaisha said...

@Tuan Din: Tenkiu sudi berkunjung..:)

Redbloodsnow said...

hehehe...kkdg zie pun mcm nad taw, xde idea....kehkehkeh.

pssttt nah my link http://princessredbloodsnow.blogspot.com kehkehkeh :P

Nadia arRumaisha said...

@redbloodsnow:hihihi tapi kalo zie tak update, reader ttp ramei....nadia tak update, reader pn larik...huhuhu

Anonymous said...

Terima kasih atas maklumat awak nie... kalau saya kat
depan awak.. tentu saya dah cium tangan awak sebagai tanda terima kasih.
.. :)

Also visit my web blog Vaucer Zalora