Monday, 15 November 2010

Saya Nak Kurus!!!

Hari ni nadia tak nak taip panjang-panjang. Penat.  Kesihatan pun kurang baek hari ni.
Saket kepala saja. Maybe sebab banyak sangat terkena hujan.
Okay, sesiapa yang berazam untuk kurus. Jom layan blog ni. Sangat banyak tips dan manfaat. 

Ini tuan punye belog Saya Nak Kurus

8 comments:

Mario said...

hohoho...bagus dia ek...

Nadia arRumaisha said...

haah bagus sbb sudi berkongsi tips and pengalaman dia

AISHA SAAD said...

alamakkk, saya nak gemokk sebab saya sgt kerempengg! bencikk. hohh

Nadia arRumaisha said...

ye kew aisha....adus saye ni nak kurus sbb da berisi sangat skang...huuuh

SyUhAdA said...

sy mmg nak kurus~
tp x bjaya-jaya lg..

Nadia arRumaisha said...

same dgn akak...dah diet tp tak jgk kurus..lemak degil

akubiomed said...

Err nasib baik dari bujang hingga dah berumah tangga maintain. Tidak setengah orang tuh menyalahkan baju dah kecik :-)

Nadia arRumaisha said...

syukur bg mereka yg ttp maintain... bg yg semakin membesar...need to take extra care terutama dari segi kesihatan