Monday, 29 November 2010

Sepintas Lalu Seperti Lalu Lintas, Jadi Litar Pintas

Assalamualaikum WBT
Bismillahirrohmanirrohim

Alhamdulillah, hari ni nadia dah release satu giveaway. Belum pasti berjaya atau tidak sebab perlu lihat pada yang join. Kalau banyak yang join, maka banyaklah support. Hopefully ianya berjaya.. Maafkan nadia kalau ada kekurangan dalam penganjuran giveaway ini ya.. Subhanallah.. Hari ni nadia juga sangat busy, bukan saja urusan kerja di pejabat malah urusan bisnes sendiri. Sampaikan nadia jadi pusing nak handle satu-satu... Apapun, Alhamdulillah semuanya berjalan lancar.. Syukur yang tidak terhingga...

Maafkan nadia sebab belum sempat nak balas kunjungan sahabat blog.. Yang mana sempat nadia jejak kembali.. Yang mana tak sempat, nadia  jejak malam nanti ya.. Alhamdulillah mujur adik nadia balik bercuti, jadi ada jugak yang boleh bantu nadia handle bisnes.. Haisshhhh terpaksa aku gaji kau mira oooiii... Hurmmm tengok kat dashboard pun ada banyak juga comment yang belum approve, belum sempat... malam ni nadia approve and reply semua ya... InsyaAllah...

Okay, itu saja quick update dari nadia...Maaf andai ada yang terkasar atau terkurang...
Sekian terima kaseh

2 comments:

rieyana ynn said...

wah...kalau ada idea boleh lah juin nanti...;d

Nadia arRumaisha said...

@rieyana ynn: boleh saja dear...