Thursday, 25 November 2010

Si Gadis Comel Itu Ada DI Tempat Mereka


Si gadis comel yang nadia maksudkan adalah banner iklan gambar ni. Hah macam trademark pulak kan...hohoho.. sebenarnya nadia suka sangat cartoon yang comel, kiut miut seperti di atas. So, nadia olahkan sedikit menjadi header blog and banner iklan. Now, blog nadia officially telah pun beriklan di beberapa blog. hihihi menumpang glamour kau... hahahahah tak de lah, sekadar memperkenalkan blog nadia yang selalu tersorok di mata pembaca ni... huhuhu... Antara blog tersebut:

-Adik nadia cakap owner blog kancil.com ni bila senyum macam nadia.. Wahhh memandai jer erk... Kak niza ni selalu komen blog nadia and traffic blog dia pun kategori tip top jugak laaa.. So nadia tak nak lepaskan peluang. maklum sajalah, ruang iklan sangat terhad.... Nadia ada jugak post entry tentang kak niza ni... senang-senang jenguklah ye...

-Actually sebelum ni nadia adalah silent reader bagi blog redbloodsnow. Then entah kenapa satu hari timbul keberanianku untuk bagi komen kat post-post beliau. Eh tak sangka zie sudi balas kunjungan and after that we all selalu kunjung berkunjung mengeratkan silaturrahim. Ini post nadia tentang zie, boleh kelik-kelik kalau rasa nak baca.

-Ini blog ke-3 nadia tempah ruang iklan. Okay, afzan ni nadia selalu jumpa dia blogwalking dolu-dolu masa nadia rajin sangat-sangat blogwalking. Dia sangat rajin balas kunjungan tau. And of course selalu komen blog nadia. And berkat hasil dia rajin bertandang ke rumah-rumah maya sahabat-sahabat blog, kini blog dia memang ramai pengunjung. Traffic pun semakin hari semakin tinggi. Dia ada buat special entry untuk blog nadia...

Okay, kalau ada sesiapa yang berminat untuk beriklan, boleh terus visit blog mereka..

10 comments:

nabilah_2908 said...

cute jer gambar lil girl tu... sy pun gemar bnda2 yg cute ni...

ada juga suara2 yg mengatakan tidak matang....lantak lah... :P

jom ke APA KATA HATI pulak,
CIVIC-MINDED

eiela said...

bagus tuh,,maybe Blog Newbie pun akan jejak blog nadia jugak satu hari nanti.

Latest Entri :
Perjalanan Hidup Sebuah Blog

Redbloodsnow said...

hehe...pssttt yunk. esok kan, jam 2pm special entry ttg nadia sbg pengiklan zie plak.

ingat lg x dlm email tuh zie said nk cop n paste ur email utk di jadikan testimoni...haaa thats the entry regarding.

jengah jam 3pm besok taw...mwahhh..

Nadia arRumaisha said...

@nabilah_2908: Matang atau tidak seseorang bkn tergambar pd minat mereka tp cara mereka berfikir dan membawa diri... so biar je nabilah org nk cakap..nadia sangat suka cerita barbie

Nadia arRumaisha said...

@eiela: ameen...hope so... but yg penting nadia nak mantapkan dulu isi blog...itu yg paling penting...

Naniey said...

yes,,mmg cute pic girl tu..nani pon suke tgok..

Nadia arRumaisha said...

@redbloodsnow: wahhhh bagus....suka suka suka....sangat suka....tenkiu dear...muahx sayang kamo...tak sabar laaa...

Nadia arRumaisha said...

@Naniey: hihihi comel kan...thanks naniey

Kancilbiru said...

sama ke kita senyum?? nanti kalau comolot kita pakat2 senyum tau nk tgk sama ke tak...hihihi

Nadia arRumaisha said...

@Kancilbiru: itulah akak, adik saye cakap bila senyum muke nampak seiras..tang mana pn tak tau laaa dia nengok....huhuhuh