Friday, 12 November 2010

Terima Kasih Buat Ibu Yang Hot Ini

Header blog yang sangat cute

Hari ni nadia sangat banyak waktu. Tengok, ayat pun sampai tunggang terbalik. Tadi nadia asyik klik sana-klik sini di nuffnang, lalu baru terperasan bahawa most referrals blog nadia dari blog kak lang (panggilan yang dah terbiasa) yang sangat comel dan hot. Nadia pasti ramai yang dah kenal Khayrany Fadzlyny kan. Nadia kenal pun sebab adik kak kai adalah sahabat baik nadia. Sepanjang mengenali kak kai, dia sangat positif orangnya. Dan selalu bagi nasihat pada nadia. Terima kasih kak lang..
So, korang yang nak lebih kenal kak kai, bolehlah berkunjung ke blog beliau. Banyak tips yang korang boleh dapat and yang pasti korang jugak boleh shopping di blog businessnya KF Glam... Below adalah carta referrals blog nadia. nadia tau ramai antara korang di luar sana got number yang lebih tinggi tapi bagi blog nadia yang sangat kecik and kurang menyerlah ini, dah rasa suka sangat. hihihih.  Hurm, terfikir pulak nak bagi special gift ni. hihihihi apa ya, nanti kufikirkan. And hope kak lang sudi baca blog nadia ni...hihihi Thanks kak lang...


carta bulan lepas



carta minggu lepas

4 comments:

Redbloodsnow said...

vavava...satu peningkatan yg baik! hehe

Nadia arRumaisha said...

hahahah tenkiu2....sedang usaha utk tingkatkan lg biar bertingkat2...hikhikhik

Anonymous said...

Thanks for this nice article, it's very much acclaimed blogs

Nadia arRumaisha said...

welcome