Thursday, 2 December 2010

Alhamdulillah Tersenarai Dalam Bloglist Eyriqazz.com

Assalamualaikum WBT
Bismillahirrohmanirrohim





see..see...the bukti...hihihihi


Ingat lagi entry ini..Kenapa Saya Mahu Berada Di Blog Eyriqazz.com?.. Alhamdulillah nadia dah tersenarai dalam bloglist beliau setelah join entry beliau, Bloglist Eyriqazz.com Dibuka... Haishhh mesti orang cakap, yang tu pun nak war-war kan kan kan... Biarlah, nadia suka and memang nak link blog nadia ni tertempek kat blog Bro eyriqazz...... Suka suka and suka... And suka senyuman comel wife Bro eyriqazz.... memang comel tau... Bukan bodek eh bro, itu realiti pada pandangan mata nadia... Btw, bro eyriqazz ni bagi nadia seorang yang sangat pandai mengambil hati wife beliau.. So, bagi anda yang tercari-cari macammana nak buat surprise untuk wife/husband/mom/dad atau mereka tersayang..Boleh jenguk-jenguk blog bro eyriqazz... Sila-sila, jangan malu-malu....

4 comments:

Redbloodsnow said...

eriyqazz sgttt lah famos amos kan :) bila lah zie nk jd cam die...hikss.

Redbloodsnow said...

eriyqazz sgttt lah famos amos kan :) bila lah zie nk jd cam die...hikss.

SyUhAdA said...

besnye kak nadia..

dah smakin femes..
heee~

Nadia arRumaisha said...

@ syuhada: femes sangat laa syu oiii...huhuhu akak bukan fikir ttg femes sgt cume yg penting org bace blog kita, ambil kebaikan dan kongsikan pendapat bersama...itu yang penting....