Wednesday, 15 December 2010

Animated Banner Ads

Assalamualaikum WBT
Bismillahirrohmanirrohim

Hai semua, apa khabar hari ni.. Hurmmm hari ni nadia tak berapa busy tapi busy lah jugak... eh camner tuh... Hari ni nadia duk menyalin alamat-alamat peserta giveaway baru-baru ni, untuk urusan pos esok.. Esok InsyaAllah akan pos bagi peringkat pertama.. Selain tu, duk asyik leka menyiapkan kad kahwin kawan nadia.. Simple-simple saja...  Then tadi siapkan banner ads baru... untuk iklankan di blog cik Reddish... Kasi animated sikit tapi tak cantik....huhuhuh sadis sunggoh... idea tak mau kuar, so nadia maen letak-letak saja.. Semua guna Flash MX... Apapun tak apalah, hopefully ada mata yang terpikat untuk klik banner  tersebut.. InsyaAllah..


hudoohhh ar banner ni

5 comments:

Puan aiNa Rahman said...

comel je banner ni, pakai photoscape ea dear?

noorafzan said...

mana banner nye nadia.?
tak nampakpun..

AYuNG said...

alololo....comey jer...cam org yg buat tuh jugak!!! :)

Puteri Zaza said...

cantik dah akak..

SyUhAdA said...

comel la banner tu..
sng x nak wat?