Friday, 10 December 2010

Cerita Hari Jumaat


Assalamualaikum WBT
Bismillahirrohmanirrohim

comel jer budak ni tido
Oh baru sekarang ada hati untuk menaip kat blog.. Hari ni nadia rasa sangat letih dan sangat mengantuk.. Mata pun dah tak bermaya nak bukak luas-luas.. Tadi nadia sempatlah jenguk-jenguk sahabat blog yang mana sempat.. Nak update cerita-cerita memang tak ada idea langsung.. Sedih kan.. Sebab bila tak ada idea untuk update, ibarat seperti tidak ada makanan untuk menjamu tetamu yang datang berkunjung di rumah.. Begitulah ibaratnya.. huhuhuuh..Apapun, InsyaAllah malam ni nadia sedang mengutip-memerah idea untuk update.. Rasanya kalau ada bantal, mau nadia tertidur sekarang jugak... Serius...huhuhu.. Okay, yang mana dah singgah, dah komen, InsyaAllah nadia akan jalan-jalan malam ni.. InsyaAllah... Terima kaseh... Oh oh oh lupa nak bagitau, thanks ya untuk kawan-kawan yang datang support blog nadia semalam..UV naik kepada 200, suka tau sebab first time kan... Thanks a lot...


8 comments:

ANATI SOKI said...

ahaha.. gmba baby tido tuh comel!

ardinihumaira said...

chaiyok2!
naikkan lagi UV :D

Nadia arRumaisha said...

@ ANATI SOKI: hihihi memang comel kan

Nadia arRumaisha said...

@ ardinihumaira: yes, sedang berusaha...pasti boleh pasti boleh...hihihi semangat tuh

AYuNG said...

yeayyyy...congrates nadia....caiyok2!!

Nadia arRumaisha said...

@ ayung: hohohho tenkiu tenkiu...

SyUhAdA said...

thniah kak nadia..

UV smakin mnaik..

hehe~

Nadia arRumaisha said...

@ Syuhada: thanks dear