Sunday, 5 December 2010

Diet: Sedikit Membuahkan Hasil

Assalamualaikum WBT
Bismillahirrohmanirrohim


Alhamdulillah, hari ni hari ke-5 diet... Wah tak sangka mampu bertahan dan mampu menahan keinginan terhadap makanan yang sodap-sodap....huhuhuhu...Pssttttt nak bagitau ni berat dah turun 1kg... hihihi Alhamdulillah walaupun tak banyak tapi ini satu permulaan yang baik... InsyaAllah and hopefully soon akan turun lagi... InsyaAllah... Okay, menu pagi tadi nadia buat telur dadar + sayur kubis ungu + carrot + mayonis.... nyummyhhh sangat best....teringin? silakan untuk mencuba di rumah.... Sekian terima kaseh

sedap kan kan kan: credit


12 comments:

SyUhAdA said...

wah..besnye kak nadia...
dh trun 1 kg..
syu klau nak diet x penah mnjd..
smkin menaik lagi ad la..

Eyriqazz said...

chaiyok2..di masa ada kemahuan,di situ ada jalan..kemahuan saya ada, usaha yang saya hangat2 tahi ayam utk kuruskan badanni..

Mknace said...

:):):)
nice

Syamimi Nadia said...

makan itu tiap hari ke? hahaha

AYuNG said...

nyum2...jap lagikk nak try ler....hik2...:)

Nadia arRumaisha said...

@ syuhada:akak sebelum ni pn same syu tapi sebab geram dgn org yg duk sibuk sgt jeles akak ni debab....hah skang biar akak cube kurus, nk tengok mulut depa bleh diam tak...lagipn niat akak sbenar utk kesihatan sbb kaki pn saket sbb berat sangat kot....hihihi

Nadia arRumaisha said...

@ eyriqazz: wahhh bro dtg kumens.... alaahhh takpe bro, akak comel tetap sayang.....hihihi

Nadia arRumaisha said...

@ MKnace: Thanks bro

Nadia arRumaisha said...

@ syamimi nadia: alooo dear, tak laaa....sis tukar2 jgk menu..... tukar bhn2 dlm menu.... papepun, untuk sementara saja, dah dpt berat ideal, dah bleh makan semula and maintainkan berat...

Nadia arRumaisha said...

@ ayung: alaaa ayung dah slim.... tak yah laa diet tp kalo nk try wat menu ni...sila-sila....

ardinihumaira said...

nak try :D

Nadia arRumaisha said...

@ ardinihumaira: yes dear, should try..