Thursday, 23 December 2010

Kenapa Iklan Macam Ni

Bismillahirrohmanirrohim
Assalamualaikum WBT

Okay, lately dalam PC office nadia ni sering keluar iklan IMVU tau... Masalah nadia adalah bila anak bos nadia yang kecik guna komputer.. So iklan tu selalu sangat berlegar-legar... Memanglah iklan tu anime tapi macam tak sesuai tau... Tau tak macammana nak protect PC dari iklan macam ni...  Tak eloklah, walaupun sekadar iklan kartun tapi keadaan tu tak berapa sesuai lebih-lebih lagi kalau yang gunakan adalah budak-budak....  gambar seperti dibawah ni lah yang sering berlegar-legar....ishhh ishhhhh

16 comments:

BENA said...

haaaa betoi tuh . bena pon kdg2 bile ade iklan ni. terpakse kaver ngn mama kalo de sebelah. takut die pikir kte ni tgk mende bukan2 lak . heeee~

ardinihumaira said...

uiskk..
untuk tontonan dni pun tak sesuai. hehe... bahaya tuh iklan gni..

Puan aiNa Rahman said...

a'aa..iklan ni selalu je kuar..kdg segan nak bukak..haihh

SYANI said...

Betul la tu, iklan tu merata2 ade. Masa anak tengok youtube tu pun iklan tu keluar. Siap anak tanya laki tu buat apa kat pompuan tu..

Muhammad Safie said...

teruk2

Redbloodsnow said...

A'AH KAN YANG. SGTTTT LAH X SESUAI IKLAN CAM GNIE BERLEGAR². DI TGK DIK BUDAK HINGUSAN...XKE MENGUNING KAN MINDA DORG..HEMPRH

Huda said...

best tu famili outing..if ramai2 lg best :)

Nadia arRumaisha said...

@ Bena: iklan ni byk kuar ble bukak youtube... anak bos ske tengok youtube..tu kdg tak sedap jugak ble budak skolah rendah tengok...kita yg dah tua ni pun rase malu tau..

Nadia arRumaisha said...

@ Ardini Humaira: Yes dear, sangat bahaya...

Nadia arRumaisha said...

@ Puan Aina Rahman: Nadia memang tak bukak terus...cume time nak buat entry ni TERPAKSA klik untuk tengok apa sebenarnya isi page tersebut..

Nadia arRumaisha said...

@ Syani: Haah, iklan ni byk kuar ble kte bukak youtube...bahaya tu ble anak tanyer macam tu...memang pening nak explain...

Nadia arRumaisha said...

@ Muhammad Syafie: Setuju///

Nadia arRumaisha said...

@ Redbloodsnow: Ni zie bukan takat kuning, last jadi merah tau otak...

Nadia arRumaisha said...

@ Huda: hihihi dah salah comment kat entry laen nih....hihihi

noorafzan said...

aah, iklan ni penah tgk tapi di mana yea?

Nadia arRumaisha said...

@ Afzan: bila kita bukak youtube, iklan ni biasa akan ader dkt sebelah...