Tuesday, 21 December 2010

Kepala Ting Tong

Bismillahirrohmanirrohim
Assalamualaikum WBT


Hari ini nadia kurang sehat.. Kepala ni ting tong...huhuhu
last night nadia terperangkap dalam kesesakan jalan raya..
Nak tahu kerana apa?
Kerana ada pasar malam di kawasan tersebut..
Sebabkan itu sahaja.. padahal pasar malam bukan tepi jalan pun..
huhuhu panjang bebenor kereta yang duk merangkak, beratur..
Tunggu turn nak gerak..
And pelan-pelan kepala ni jadi pusing..
Berdenyut-denyut sampai hari ini..
Alhamdulillah naseb baek bos memahami..
Nadia mintak kebenaran masuk office lewat 1 jam..
Ni pun rasa kurang sikit tapi maseh lagi berdenyut...huhuhuh
Plan today nak dating dengan Fyzah..
Tapi jawabnya kena hold dulu..
Kasi kepala ini rest sesehatnya dulu..InsyaAllah..
Apapun, wish all the best.
And semoga Allah memberi kemudahan..Ameen...

14 comments:

AYuNG said...

take care...jgn lupa mam obat tau..:)

Naniey said...

get well soon...

SyUhAdA said...

smoga cpt smbuh ye kak nadia.

p/s:syu dah dpt sguhati GA tu..

suke2..bes sgt..

thanks tau akak...~

Huda said...

sib bek bos memahami ye :)

noorafzan said...

sabar je la nadia.
rest byk2.
cepat sembuh.

ardinihumaira said...

semoga cepat sembuh, amin

Redbloodsnow said...

cian ko yang. if still berlarutan pening kepala tuh. try petua penawar syifa yg zie awal kan ea.

here the link -->> http://princessredbloodsnow.blogspot.com/2010/11/penawar-sifa-mengubati-pening-kepala.html

insya'ALLAH...akan berkurangan.

BENA said...

bena tak suke kalo jem2 ni . akan jadi PEMARAH kalo sesak2 ni . heeeee~


take care nadia ! :)

Nadia arRumaisha said...

@ Ayung & Naniey: Thanks a lot dear

Nadia arRumaisha said...

@ syuhada: hihihi thanks dear... and hepi sangat syu suke...

Nadia arRumaisha said...

@ huda: Alhamdulillah nadia dapat bos yg memang sangat memahami...

Nadia arRumaisha said...

@ noorafzan & Ardinihumaira: Thank a lot dear...

Nadia arRumaisha said...

@ redbloodsnow: ok darling...sat gi nadia terjah link tu...

Nadia arRumaisha said...

@ Bena: hurmmm nadia ni kalo jammed, confirm kepale ni duk berdenyut2....huhuhuh