Monday, 13 December 2010

Penyertaan Giveaway Sudah Ditutup



Assalamualaikum WBT
Bismillahirrohmanirrohim


Hai semua sahabat blog dan semua yang sudi membaca blog nadia.. Ohh rindu sangat nak menulis.. Semalam seharian nadia busy di rumah, so memang nadia tak sempat untuk update blog apatah lagi untuk jalan-jalan ke blog lain.. Maaf sangat-sangat kepada mereka yang dah meninggalkan komen, jejak..InsyaAllah hari ni nadia cuba melawat yang mana sempat.

gambar ni cuma nak hias-hias je dekat sini
Okay, penyertaan bagi Giveaway Murah Hati telah pun ditutup.. Total penyertaan adalah 49 semuanya.. Satu lagi nak cukup 50... haahhaha rabak jugak laa mata nak siapkan watermark...hhahaha takpe, nadia boleh lagipun ada yang telah pun menghantar email kepada nadia tentang trademark/icon/gambar untuk memudahkan nadia design.. Terima kaseh.. Ok, below nadia update mereka yang belum memberi data-data yang nadia minta.. Sila emailkan secepat mungkin ya..
Nama penuh
Alamat (untuk penghantaran gift)
No. Telefon
Inform nadia sekali trademark/icon/gambar apa yang anda nak lekatkan pada photo watermark.
Sila emailkan ke: mynadiadania@gmail.com..Berikut senarai yang belum hantar detail..
Lily-done-
Cik Liz-done-
Noorafzan-done-
Cute Mum-done-
Zanna-done-
Nadratul-done-
ImanMom-done-

Untuk cabutan bertuah, InsyaAllah malam ni nadia akan buat.. Bersaksikan adik nadia.. InsyaAllah nadia akan selitkan gambar.. Bagi penghantaran hadiah pula, nadia akan cuba untuk settlekan secepat mungkin.. InsyaAllah dalam masa seminggu bagi mereka yang dah bagi detail ya.. Yang belum bagi, sila lah emailkan detail anda kepada nadia..Bagi watermark pula, nadia akan settlekan selepas urusan penghantaran hadiah.. Mungkin mengambil masa dalam seminggu dua memandangkan nadia harus settlekan urusan kerja terlebih dahulu.. InsyaAllah pada waktu malam, nadia akan settlekan ikut berperingkat.. Hopefully berpuas hati.. Itu saja.. Risau juga nadia sekiranya ada yang tak kena...Apapun, kita tunggu keputusannya ya..InsyaAllah.. Terima kaseh kepada mereka yang support giveaway ini.. Thank you so much..

7 comments:

Lily said...

Lily dah submit details tu..thnks a lot my dear...

fatin hanani said...

hehe ok :)
fatin antar yar :D
makasih :)

♥♥LiSsA♥♥! said...

nadia, ekceli mmg kene bg ke data2 ni?mmg konpem dpt ke photo watermark tu walaupun cabutan belum dibuat?
lisa still ta phm la. tolong inform kat shoutbox lisa yer. tq:)

noorafzan said...

nadia..sorry ye.
lambat pula respon.
ok, nanti saya anto ye detailsnya.
=)

♥♥LiSsA♥♥! said...

ouh.kira semua peserta dpt photo watermark lah kn.
yg 7 org tu dapat produk kamiherba dgn mug hiasan tu. betol ta?

Miza Yusof said...

nadia, miza dah emailkan. thanks :)

tomatokering :) said...

dah emel dah cik nadia ;D