Friday, 10 December 2010

Terima Kaseh ArdiniHumaira



Assalamualaikum WBT
Bismillahirrohmanirrohim

Terima Kaseh ArdiniHumaira.. 
Thank You... 
Syukran Jazilan.. 
Kamsahamnida...
Arigato Gozaimasu..
simple and cute card....suke suke and suke....
Haaa aper lagi ya....okay, nadia ada join GA Akhir Tahun anjuran ardinihumaira.com baru-baru ini namun atas sebab yang tidak dapat dielakkan, GA tersebut telah dibatalkan..Tapi untuk tidak menghampakan mereka yang dah join, Dni selaku pemilik blog telahpun berbesar hati memberi gift... So hari ni gift tersebut dah sampai.. Apapun, yang penting bukan gift tersebut tapi talian silaturrahim tersebut...Thanks Dni... Haisshh naper cik reddish comel kita menyepi yer...Tak sihat kah dia? 
....??????......


14 comments:

Kancilbiru said...

wow...so cute la card tu...macam tuan dia jugak kan...hehe

SyUhAdA said...

besnye kak nadia..

syu pon dpt jgk..

tp syu pos kat umah..

xtau la dpt bnda ape..

p/s: syu dh lme x sggh sni..
agk busy ckit.
skang bru smpat BW..

ardinihumaira said...

Alhamdulillah dah sampai


^__^ dni cuma nak share sample produk yang dni guna... mana tahu serasi dengan kalian. tapi nak wat cmana tak sempat nak describe tentang hadiah.. tetiba tak de rezeki nak teruskan GA...



hepi2 tau dear!

Miza Yusof said...

bestnya :)
miza pun ada join jugak GA ni :)

Nadia arRumaisha said...

@ kancilbiru: yes kak..tuan card tu memang cute..

Nadia arRumaisha said...

@ syuhada: takpe dear...ader mase mai la blog akak kita sembang sembang

Nadia arRumaisha said...

@ ardinihumaira:thanks dear...

Nadia arRumaisha said...

@ miza yusof: hihihi sonok kan join GA-GA ni

AYuNG said...

comeyyyy ler kad tuh..:)

Nadia arRumaisha said...

@ ayung: yes simple and paling penting pinky kegemaranku

alinac lover said...

alahai~ comel

syok la dapat hadiah ek

Nadia arRumaisha said...

@ alinac: thanks to ardini humaira

Redbloodsnow said...

alololo dia. cari zie ea. zie bukan x sihat dear. cume line tenet x mengizinkan zie online :( bongoks ah line tenet nowadays nih ah...

Nadia arRumaisha said...

@ redbloodsnow: oh itu pasal ka...same jugak ngan nadia, bukan setakat line broadband tapi line tepon pun ntah pape...time nak wat call, susah sangat...berpuluh kali duk try again...