Wednesday, 8 December 2010

Watermark Template? Pendapat Anda?

Assalamualaikum WBT
Bismillahirrohmanirrohim

Hari ni blog nadia sunyi sedikit, nadia sendiri pun kekeringan idea untuk update.. Okay, ini cerita tentang photo watermark.. Nadia pasti ramai yang dah pandai buatkan.. Lagipun sekarang bermacam-macam software yang friendly user, yang memudahkan kita untuk buat photo watermark sendiri.. Betul kan.. Apapun, nadia sebenarnya sedang memikirkan untuk menyediakan satu ruangan untuk watermark template.. Khas bagi mereka yang ingin nadia buatkan watermark untuk photo atau blog mereka.. Dan nadia buatkan secara percuma saja.. Anda cuma pilih design yang anda inginkan, then emailkan kepada nadia.. Dan nadia akan siapkan untuk anda.. Macammana? Rasa ok tak macam tu? Entahlah, tujuan nadia sebenarnya untuk memahirkan penggunaan software design sebab nadia sekarang bukan lagi kerja di bahagian tersebut.. Jadi tak nak ianya berkarat dalam kepala.. Lagi pula, boleh menambah sahabat-sabahat di kalangan blogger atau pembaca di luar sana.. So, macammana? suarakan pendapat anda.... Namun yang pasti nadia akan realisasikan ia selepas nadia umumkan nama-nama mereka yang bertuah bagi Giveaway Murah Hati.. Then, lepas nadia siapkan watermark mereka, baru nadia settlekan ruangan watermark template ni... InsyaAllah...

6 comments:

Marya Hana . said...

wah baiknye..

update la contoh2 watermark karya u pulak utk next entry.. ;)

Miza Yusof said...

wow! bestnya. menarik :)

AYuNG said...

menarik!!!!! :)

Naniey said...

ok je..idea yg baik

noorafzan said...

bagus ni nadia..
saya mahulah..
hehe =)

*tak malu

Nadia arRumaisha said...

InsyaAllah nadia akan realisasikan lepas siapkan watermark semua peserta GA...