Sunday, 16 January 2011

Alhamdulillah Done

Bismillahirrohmanirrohim
Assalamualaikum WBT

Salam hujung minggu untuk semua yang sudi membaca blog ni, Terima kaseh yang tidak terhingga...
Maafkan nadia juga sebab memang tak sempat untuk membalas kunjungan semua sahabat blog, nak update blog pun memang tak sempat, ditambah pula kekeringan idea..

Jumaat lalu, lebih kurang jam 6.45petang nadia and mimie siap-siap nak bertolak ke Bentong untuk majlis sambut menantu sahabat nadia, Khafyzah.. Sebelum gerak ke sana, singgah melantak di KFC dulu.. Time tu nadia pakai baju tido dah... Rasa kelakar sangat sebab awal perancangan nak take away saja tapi bila fikir-fikir semula, terus park and makan situ saja... Ada mata memandang, Ohhh i know, i pakai baju tido.... Malu....**blushh**blush** Apapun kiteorang makan laju-laju, nak kejar masa...

Lebih kurang jam 10.30malam sampai Bentong, check in hotel.. Then terus ke rumah pengantin... Sesi pakai-pakai inai and adalah sedikit preparation lain... Done semuanya pukul 3.30pagi... Sampai hotel terus terbungkang, tido memang tak hengat.... Mimie pulak still boleh tahan mata dia, siap boleh maen game lagi... Last-last terbungkang jugak....hahahah..

Pagi-pagi bangun siap-siap then terus ke rumah pengantin.. Oh ya majlis di dewan majlis perbandaran Bentong, so lebih kurang jam 1.00 petang mula gerak ke dewan...Ohhh semuanya berjalan dengan baek and yang penting, kali ni nadia lebih confident...hihihihi dah tak clumsy....hihihihi Alhamdulillah... And semuanya gorgeous tau, dari ke make up, pengantin, pakaian, and tetamu...Alhamdulillah jam 3.45petang nadia sudah gerak pulang ke Kuantan..Kesian mimie jadi driver, nadia nak drive tak nak bagi....haiiisshhhh Apapun thanks dear sudi menemaniku di sana....Sangat menghargai kamu...

Apapun, tahniah untuk sahabat nadia, Khafyzah and Azrul.... Semoga dimurahkan rezeki, cepat-cepat dikurniakan zuriat and diberi kebahagiaan sehingga akhirat kelak...Ameen...


sebelum gerak ke dewan, amik berkat hihihiih


mimie and kak lang....wahhh gojes gitu...
nota: gambar laen non ado, kena tunggu dari khafyzah sendiri



5 comments:

tomatokering :) said...

cantek semua ;D

JP Nurul said...

bunga itu cantik...dan korang sume soo gojes ^_^

dark r0se said...

wah, tahniah wat pengantin~:)

Khayrany Fadzlyny Hussin said...

auw gojes saya. hahahah prasan kaklang ;p

Nadia arRumaisha said...

yes kak lang, harus gojes....hihihi menjeling pengantin....hihihi btw, happy and puas hati...