Monday, 17 January 2011

Cantik Tertarik Memang Menarik

Bismillahirrohmanirrohim
Assalamualaikum WBT


Hai, selamat hari Isnin semua... Wahhh sangat lama nadia mendiamkan diri kot...hari ni and minggu ni InsyaAllah akan ada ruang kelegaan sikit... Ohhh nadia dah siapkan tau watermark cuma yang request sedikit complicated, nadia ambil masa sikit ya... Ye lah, minggu lepas nak sentuh lappy pun memang terhad sangat.. Di tambah dengan masalah peribadi yang datang bertimpa-timpa... Alhamdulillah ujian Allah.. Semoga hati ini tabah dan kuat menghadapinya...Ameen..Okay, InsyaAllah hari ini nadia akan balas kunjungan kawan-kawan ya..InsyaAllah nadia akan cuba kembali seperti minggu sebelum ini... Below ada sekeping gambar Khafyzah dan suami sewaktu majlis resepsi tempoh hari.. Gambar dari Kak Lang, suka nadia gambar ni.. Kalau gambar nadia lah kan...nadia buat header dah...hahahah wahhh berangan kau... Apapun, jom tengok and InsyaAllah akan datang gambar seterusnya...InsyaAllah...


6 comments:

Daniela said...

waa cantik2....betul tu..wat header tomei nie =)

lynalike said...

cantik..pandai die amik gambar ni

tqaAwesome said...

nice!! hye nadia :)
lame tak singgah sini >.<

.::WaNiE::. said...

nice pic. betul kalau buat header lawa

BENA said...

selamat pengantin baru ! heee :_)

serius cantek gamba tuuuuuuuuu :)


rase mnk kawen jugak tau . HAHAHA

Redbloodsnow said...

lawa arrr pengantin. zie nk wat tudung gtue ah nnti..hehe