Sunday, 30 January 2011

Eh Layak Ke Dia Masuk Majalah

Bismillahirrohmanirrohim
Assalamualaikum WBT


Eh eh eh siapa masuk majalah? Siapa eh? 
Glamour sangat ke dia? 
Bagus sangat ke dia nak masuk majalah?
Okeh, bebaru ni nadia beli majalah di bawah ni..

.     .     .

.     .     .

.     .     .

.     .     .

.     .     .

.     .     .

.     .     .


nak tahu siapa yang appear dalam majalah di atas...
hah tu dia...
tengok gambar kat bawah ni...


.     .     .

.     .     .

.     .     .

.     .     .

.     .     .

.     .     .

.     .     .



Tahniah bro, best la bro ni kan... 
Apapun, bagi nadia Ben Ashaari ni memang best and bagus...
Beliau tak pernah jemu memberi tips
and membantu blogger baru..
Tahniah bro..

Oh ya, ada tips untuk kurus jugak tau dari artikel majalah tu..
Nak tahu, pergi beli sekarang..
hihihi..itu saja...
Sekian terima kaseh...



10 comments:

Kancilbiru said...

fuiyoo...glamer tu...pasni bro eqbalzack pulak..ekekeke

Marya Hana . said...

woo. betambah lah femes la abg ben kite.. :D

Diriku said...

nice...

** follow my blog at http://dirikududdin.blogspot.com/ **

Diriku said...

nice...

** follow my blog at http://dirikududdin.blogspot.com/ **

Diriku said...

nice...

** follow my blog at http://dirikududdin.blogspot.com/ **

Liz said...

abg Ben glamor la...nak mintak sign dia punya payah hihi

LyNn'Azlina said...

BA tersangat layak kan masuk magazine...bagus dia tu

:: Zanna :: said...

wah!!! masuk majalah la pulak...yup mmg dia layak per..eheh~~ a. ben pun byk membantu blogger baru...huhu~~

noorafzan said...

wah..beli juga majalah ni.ahah~

Redbloodsnow said...

whoaaa! kita nih bilaaaaa lah lg nk masok majalah kan yang kan..sobsobsob.


mcm zie nih still lg blogger cap tin king cup weols nih...hahaha.