Thursday, 27 January 2011

Mini Banner Baru: Saya Perlukan Bantuan, Tolong!!!

Bismillahirrohmanirrohim
Assalamualaikum WBT

Hai semua, mood nadia dah okeh okeh sikit dari pagi tadi... Sedang belajar mengawal perasaan..
Walaupun mata ni tetap juga mahu menjeling-jeling handphone..
Tapi hati tetap pujuk memujuk...huhuhuh
Biarkan..Allah lebih tahu apa yang terbaek untuk nadia...

Okay, pengumuman ya, bagi yang mahu nadia tolong buatkan watermark, boleh email nadia:
mynadiadania@gmail.com, sertakan link blog and watermark macammana anda mahukan..
If ada contoh, lagi cun...hihihi but please don't put high expectation from me.. 
Sebab nadia cuma buat simple-simple saja..Boleh????

Haaaaaahhhhh, nadia baru siap buat mini banner sendiri.. Hurm main ambil saja dari free design,
pastu taruk wording... Dah lost idea untuk buat banner sendiri.. Cuma kan kan, nadia nak mintak
pertolongan la, siapa erk yang tahu coding untuk buat macam blog cik epal tuh...
Ni nadia print screen dari blog beliau... 
Hope ada yang sudi membantu...

Apapun, doakan yang terbaek buat nadia ya...
Terima kaseh bagi yang masih sudi menjengah blog nadia...
Thank you so much....

10 comments:

imanmom said...

salam,tak pandai la nak tolong nadia..

watermarak yang nadia buat cantik2..
kreatif sangat!

Miza Yusof said...

cantik banner tu :)
coding yang mana nadia ?

nadia ar-rumaisha said...

nadia nak buat biar ader kolum, nak letak banner kat side bar, kire sape nak amik banner nadia, bleh copy jer dari side bar.... sape erk bleh tlg, nadia dah lupe coding dia....dlu penah buat, tp da lme tahun 2008 dlu uh....huhuhuhu

AYuNG said...

aiyoooo...ayung xdpt nk tolong..

tp, nti bila dh siap, ayung tlg letak kat side bar ayung yer...:)

sakila's craft said...

SALAM nadia...sy lg tak tau nak buat cam mn...skrg nih nak minta tolong nadia...nak terima tawaran water mark nadia blh?nak yang ringkas tp menarik....heheheh...sori menyusahkan

sakila's craft said...

lupa nak bg tau nama blog saya: http://sakilascraft.blogspot.com/

nanti nak letak kat picture2 sy tu...

MiLanGurLz said...

BRAPE ye harge kalo tempah ngn sis nadia? heee :)

cop cop ! nape la asik jeling HP ye ? heee :)

Encik Blogger said...

tu ler.. saya pon nak buat jgk.. hehehe.. tp blom ade kesempatan...=)
nadia buat dua tau.. satu utk encik blogger.. =)

Redbloodsnow said...

aku tahu wat coding cam tuh yang. tp aku nyer border tuh xde scroll bar...huhu

Eryati said...

ya..nk tau jugak