Saturday, 1 January 2011

Penghujung 2010 dan Permulaan 2011

Bismillahirrohmanirrohim
Assalamualaikum WBT


First sekali, Selamat Menyambut Tahun Baru 2011 untuk semua... Thanks juga pada yang masih sudi membaca dan meninggalkan komen walaupun nadia tak update and tak sempat membalas kunjungan.. Okay, last night penghujung 2010 nadia memang sangat busy, hang out with my Bff, mr. specky... Pergi cari hadiah buat sahabat tercinta Khafyzah Fhaezah... Hohoho sangat happy semalam... Then, semalam nadia telah berjaya tau memakai shawl....hahaha puas tau belit sana, belit sini... last-last jadilah seperti gambar dibawah.....Sebelum ni pernah cuba tapi pakai macam biasa lah, tak ada style sangat la... hihihi suka sangat walaupun tak adalah menjadi mana... Apapun, percubaan pertama yang boleh dikategorikan bagus lah...hahaha perasan kau....Semua ni berkat dari tutorial kak Teh, adik Fyzah yang comel tu... Boleh klik sini bagi yang nak tengok style beliau... Of course memang sangat comel cara dia gayakan shawl...

hihihi kelakar pulak bila nengok...
Then, bagi permulaan 2011, nadia telahpun ditempah...hahaha tempah kau, macam lah kau best kan nadia....hahaha nadia kena jadi pengapit si cantik Khafyzah Fhaezah.... Memang sangat nervous sebab ramai-ramai sangat-sangat orang aka tetamu.... Semuanya hot and gojes tau..... Then, nadia ni sangat clumsy orangnya...hahaha bila nervous memang macam tuh...huhuhu sedih...Apapun sangat gembira and happy semuanya berjalan dengan baek... Cuma nadia kurang bermaya sebab demam.... Terkena hujan malam penghujung 2010..Awal-awal pagi sampai untuk majlis nikah, badan nadia panas... Then, dalam tengahari terus makan ubat takut nanti tak boleh berdiri mengiringi pengantin... Alhamdulillah syukur tak melarat.... suka suka and suka...And Fyzah sangat-sangat cantek... Make up and dress ala-ala fairytale princess gitu... i like...... Sangat gembira untuk Fyzah... And hopefully turn nadia pulak...hahahah :p... okay, picture untuk wedding sangat limited sebab bateri kamera nadia toink toink tetiba habis...hahaha sapa suruh tak cas kan kan... Apapun, will update later....InsyaAllah...

Tahniah sahabatku and semoga kebahagiaan sentiasa mengiringimu..Ameen

1 comment:

tqaAwesome said...

wow nadia, jadi pengapit tuhhh.
amik badi pengantin sikit. hehe :p

makan ubat ye nadia :)