Friday, 21 January 2011

Random

Bismillahirrohmanirrohim
Assalamualaikum WBT


Hai semua, thanks pada yang masih sudi menjengah blog nadia yang tidak seberapa ni..
Oraite, straight to the point, nadia tak sihat hari ni.. Selsema tiba-tiba datang menghuni diri ini..
Ujian Allah untuk menguji kekuatan, kesabaran dan keimanan..
So, maaf nadia memang tak dapat nak reply kunjungan..
Rasa sejuk saja walhal kat luar panas terik..
Doakan kebaikan buat nadia..


Okay, below nadia nak show header yang nadia sempat buat baru-baru ni..
Sorry idea memang totaly hilang..
Jadi, ini saja termampu..
Lagipun nadia kurang mahir buat header ni..
Maaf buat pemilik header atas kekurangan nadia ini..


Sekian, terima kaseh..

8 comments:

Encik Blogger said...

dah ok dah tu design..
jgn lupa makan ubat ye

eiela said...

oklah tuh nadia. saya nih lagi tak pandai nak mendesign-design.

Latest Entri :
Tingginya Martabat Seorang Ibu

Qaseh said...

hmm..nice je header tuu...

JP Nurul said...

moga cpt sembuh yer...^_^

Huda said...

cantik je tu :)

ijat_asni said...

suke sangat ~~~
^_____^

ijat_asni said...

suke sangat ~~~
^_____^

Encik Blogger said...

amboi ijat dua kali send ckp suke sangat~~.. ni suka btol ni.. Hehe