Monday, 3 January 2011

The Singgahsana!

 Bismillahirrohmanirrohim
Assalamualaikum WBT


Oh rasa teruja masih belum hilang.
Singgahsana perkahwinan my BFF still macam nampak-nampak depan mata..
See the picture below..sorry non expert amik gambor...
Korang pasti teruja sama kan..
Ohhh berangan sekejap if nadia kahwin..
IF ya... of course nadia akan sambar my BFF jugak..
I trust her a lot..
Apapun, doakan ya..
Moga jodoh itu ada..InsyaAllah..

. . . . . . . .

. . . . . . . . 

. . . . . . . .  

. . . . . . . . 

awesome


14 comments:

cIk JanNah said...

yes its beautiful
suka tang sofa itam tuh.
:)

tomatokering :) said...

wahh~cantek2 . hehe :D

tenangsudey said...

wah cantik singgahsana perkahwinan

chuu said...

waaa,, cnteknye pelamin tuh :D

Huda said...

cantik gak pelamin ni :) indah belaka..

noorafzan said...

cantik ar yang cam tali2 kat atas nun.
kreatif

BENA said...

wahhhh serius ! unik laaa pelamin die . ishhhh . xpenah ag tgk pelamin gini tauu . heee~

Nadia arRumaisha said...

@ Cik Jannah: hihihi sofa tu wane purple bebenornyer tp biase ler camera hp, gambornyer tak cantek mane....hihihih

Nadia arRumaisha said...

@ Tomatokering: kalo nengok depan mate, sure terpegun...memang cantek lorrr

Nadia arRumaisha said...

@ tenangsudey: yupp, really cantik...:)

Nadia arRumaisha said...

@ Chuu: yes chu, memang cantek...bagi sis, my bff and her famili sangat kreatif and they all sangat baek...

Nadia arRumaisha said...

@ Huda: memang indah...berangan jap kalo kawen...hahahah

Nadia arRumaisha said...

@ noorafzan: hihihi DIY tau...so depa memang kreatif...

Nadia arRumaisha said...

@ Bena: ni pelamin DIY, so boleh nak hias ikut cara sendiri... janji kreatif....hihihi