Saturday, 19 February 2011

Awas!!!

Bismillahirrohmanirrohim
Assalamualaikum WBT



gambar ni original kabur.. tangan nadia memang takleh harap

Awas!!! jangan kacau dia
Dia sahabat saya
terluka hatinya, maka terluka juga hati saya


hihihih entry saja-saja menggatal
tangan ni gatal nak menaip
kebetulan pula terjumpa gambar ni
nadia and mimie sewaktu majlis sahabat kami, fyzah


apapun, sayangilah sahabat anda
jangan sesekali datang padanya
saat anda cuma dalam kesusahan
dan ingatlah..
sahabat itu bukan sekadar tempat kita berteduh
saat kesusahan..


semoga kami berdua akan kekal menjadi sahabat
hingga akhirat kelak..
amin.



5 comments:

zati embong said...

a ah, betul!hihi..kdg2 jat suke menyepi, tp menyepi bukan sbb jat x ingt, mungkin da azali perangai jat. O.o

:: Zanna :: said...

insyaAllah.. ^,^

Walaupun tiada di mata tp dekat dihati..eheh~~


Terkini : Cantik tak nombor ni ^,^

AYuNG said...

**amin**

ehh, comel la nadia pakai shawl...cntekkk:D

MizMiMie said...

thanks babe(nadya)..n i hope too,kita akn jd BESTFRIEND FOREVER n EVER ya..anyway,thanks 4 all ur support b4 dis n amat2 hargai ngan apa yg ko dh buat/beri pd aku..dnt worry,aku bkn lg mimie yg dulu,yg selalu kerap nangis..now,aku nk jd seorg kuat..kuat utk hadapi segala yg dh berlaku,sedang berlaku dn mungkin akan berlaku..sebab aku ada ko yg sentiasa disisi aku.dan ingat,aku x suka org ambik kesempatan atau buli ko..sebab bila aku tahu ada terjadinya mcm tu kat ko,aku on behalf ko yg bg kaw2 punya..kalo ko rasa sakit,aku akan turut rasa sakit tu..so,beware saper yg cuba buat masalah ngan ko ok..^_^

norsharmila said...

wah..untungnya ade kwn cmni :)