Tuesday, 22 February 2011

I Wanna Say No To Nuffnang

Bismillahirrohmanirrohim
Assalamualaikum WBT





source: corbis.com



.........

Yes, dah merajuk dengan nuffnang..
And bila nadia say No tu nuffnang
then nuffnang datang pujok kembali...

klik kalau rasa nak tengok jelas


Nuffnang bagi BE baru..
Yelah, dah lama tak dapat hadiah BE baru
So, suka and sangat suka..


Actually bukan say No pun...
sayang  wei sama nuffnang..
cuma gimik saja...


nadia sedar kehadiran BE baru pn hari ni
dah lama nadia tak open dashboard nuffnang
broadband sangat lembap
and streamyx kat office pulak selalu bermasalah..


Apapun, thanks nuffnang...
And thanks untuk semua yang sudi bertandang...




20 comments:

ardinihumaira said...

Alhamdulillah rezeki nadia
dni tak dapat2 pun sob2

antudegil said...

wah! dapat BE. syiokla gitu.... best2. tahniah!

Entri Terkini : 10 Manusia Terkenal Yang Sebenarnya Tidak Pernah Wujud

Kancilbiru said...

wah tahniah la...at least ada daripada akak tak dak langsung..hehehe

Encik Blogger said...

hehehe.. majuk sgt la tu.. =)

Huda said...

bestnye..huda dh lame xde be..sume dh jd me :)

Izan Ishak said...

ingatkan nadia majuk betul2 ngan nuffnang tadi. k.izan pun dpt seketul hari ni...suka2!

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

cayalah..
tahniah nadia..
ahkak tak majuk ngan nuffnang, tp nuffnang majuk ngan ahkak..
huhuh, langsung tak nampak muka cik BE tu.. :P

bardboo said...

sy pun dh hampir nak merajuk dgn nuffnang..tp bila dapat BE, tros senyum2 gembira..hehe

Jom Lawat: Blog Bardboo
Hadiah Menarik Untuk Yang Tersayang

LyNn'Azlina said...

samala nadia..arini baru dpt be baru tu..alhamdulillah...

Cik Yana said...

Kecewa tol baca entry orang lain pasal BE. Cik Yana tak pernah dapat pun. Uwaa~

sawn said...

Pernah gak terpikir nak buang je nuffnang ni.. hehehehe.

Sampai nak bukak page nuffnang tu pun malas.. hahahahaha

Takpe la pelan-pelan jela.

chuu said...

BE da abes., duit pom da lme x naik:(

alinac lover said...

jeles..jeles..

yong nyer msih kejung!

•§ðþhïêllå• said...

tnye leh?
BE tuh ape =.="

:: Zanna :: said...

tahniah!! nadia, zanna jer x dpt lg ni..huhu~

shazlea shayla @ maria said...

dah lame x dapat BE..sob..sob.. =(

Isaac Tan said...

Wahaha gimmick ye :)

I sampai sekarang x pernah dapat BE, jeles terus..

isaactan.net

Miecyber said...

Saspen baca tajuk entri ni tadi...

236 pulau di Malaysia belum ada nama

JunAina said...

majuk-majuk sayang...

salam ukhwah...

Wan Gerrard said...

xpe, sabo je la~