Monday, 7 February 2011

Sila Gelak Manyak-Manyak

Bismillahirrohamnirrohim
Assalamualaikum WBT



Nadia sendiri gelak tau..
0 visitor.. bukan saja UV, malah Viewer pn 0..
hihihih penangan CNY..
Apapun, nadia tak kisah
nadia sendiri pun tak update blog sepanjang cuti..
Apapun, thanks pada yang masih sudi menatap blog ini..
All the best untuk semua..



nota: my BE sudah tiada, all sudah ME..



10 comments:

Kancilbiru said...

ha ah la akak pun sama..maybe nuffnang nyer problem tu..

Daniela said...

sama juga...hahahah...relax2

ardinihumaira said...

ha ah merudum analitik tu jadinya

Redbloodsnow said...

nadia...zie rase Nuffnang nyer analytics serve down kot. sbb ramai blogger pd hari yg same pun 0 UV or views taw

zie nyer blog pun tak terkecuali..hiksss :P

:: Zanna :: said...

eh!! mcm sama jer...penangan CNY..huhu~~


n3 baru : senyum-senyum kambing ^.^

sarah mohamad said...

mula2 biasa lah . me pun dah pernah kena cenggitu . tapi jgn putus usaha ! caiyoook !

nORmAL said...

salam ...


hehheheh kak kita sama la saya lagi sebelum raya cina tak update hehe..

noorafzan said...

la ye ke>?
sebenarnya lama dah tak check nuffnang.
tak de masa lah pula.
plus malas satu hal.
huhu~

Liz said...

kira ok apa yg sy sepajang minggu 0 0 0 hihii...tp xapa yg penting kerjasama hehehe bukanlah yg penting hepiiii maaa

tomatokering :) said...

alaa , kita sama ja .. hehe