Thursday, 24 February 2011

Wajah-Wajah Comel Mereka Yang Seiras

Bismillahirrohmanirrohim
Assalamualaikum WBT



Okay, seperti nadia katakan pada entry sebelum ini
Idea datang membuak-buak
walaupun adakalanya dibuat-buat..
Inilah contohnya...hihihi


Anyway, geram tengok mereka yang comel ni..
muka pun seiras...
So apa pendapat korang?
Mata korang nampak mereka seiras tak?
Mata nadia memang nampak seiras...
(kalau tak, tak ada pula entry ni)

Turutan muka seirasnya bermula di sini...
hihihihi macam-macam nadia ni kan...




soruce: FB Sharifah Nur

okay, semua mesti kenalkan Sharifah Nur..
so gadis comel yang nadia lihat seiras beliau..
Nur Balqis Yunus
bagi nadia memang same weeeeiii...
geram aku tengok... so korang pula tengok same tak..

.     .     .

.     .     .

.     .     .




mata pun dah sama kan kan...

and below pula gambar penuh..

.     .     .

.     .     .

.     .     .




source: facebook Nur Balqis



see.... same tak....comel kan.....
then, bila lihat wajah Balqis and senyuman dia
terus nadia teringatkan kawan rapat adik nadia, Ana...
Senyuman depa memang sama... korang scroll lagi
kalau nak tengok...

.     .     .

.     .     .

.     .     .




yg mata sepert tu, adik nadia...
So, bila tengok si Ana ni, teringat Balqis,
Bila tengok Balqis, teringat Sharifah Nur...
Bila tengok Nadia.... terus tak ingat apa-apa..
hihihihi okay, sudah-sudah nadia mengarut...


So, agak-agak laa, siapalah 7 orang
yang seiras dengan kita kan kan...
(mode: tengah fikir nih)







6 comments:

Kancilbiru said...

ha ah ada iras-iras la...

fadhdeela said...

bulat nyer mata dia!!

Meh singgah: Kejap pakai kejap xpakai baik bogel jer la!!!

alinac lover said...

a.a kan..sapa la seiras ngn yong heheh

LyNn'Azlina said...

nk jugak jumpa kembar seiras ngan kita lagi 7 org tu....

Redbloodsnow said...

EH...A'AH LAH. SEIRAS..HIKSS

ardinihumaira said...

wow! lawanya dey ols ni..