Saturday, 5 March 2011

The Connection Unavailable

Bismillahirrohmanirrohim
Assalamualaikum WBT



Hai, apa khabar semua..
First sekali, terima kaseh semua
pada yang masih sudi mengomel di blog nadia..


Maafkan nadia tak dapat balas kunjungan anda..
Pertama-tamanya kerana internet connection
yang selalu meragam..
kalau di pejabat, streamyx buat hal,
sekejap connect, then sebentar lagi disconnect 
dengan sendirinya...


gambar pinjam dari corbis.com



Then, di rumah pula, broadband tersangat lambat..
Hinggakan nadia naik putus asa tau..
Maaf sangat-sangat..
To my Queen Reddish, Zie and Zana serta beberapa
rakan blog lain yang belum lagi nadia siapkan watermark..
InsyaAllah i'll take my responsibility..
entah betul ke tidak ayat tu..
Apapun, nadia akan emailkan as soon as possible..


terima kaseh semua..
sayang selalu...


nota: petang ni make up my monte carlo untuk dinner beliau.. 
hopefully success.. insyaAllah



6 comments:

AYuNG said...

erm, patut ler nadia senyap jerk...ok dear, take care..:D

AYuNG said...

erm, patut ler nadia senyap jerk...ok dear, take care..:D

ieda said...

patut lama x nampak nadia ..
miss u dear .. its ok .. x per :)

ardinihumaira said...

tenet dni pon sengal gak sob sob

zati embong said...

nadia reti makeup?

jat sgt2 fail bab2 cantik2 nih.haha.

mana x fail,kalau kita ni smngt la nk mekap,jap g kuar dgn bf,kena kutuk kan, rasa nak blik rumah semula je.haha

x^anna^x said...

kak nadia!! nasuha ni ;) nnt jln2 la kat blog saya yer ;) rindu korg sgt2 huhu